Přejít na obsah

Chlazený phone box

Peepa

Doporučené příspěvky

Ahoj, vyzvedl jsem si minulej tejden svoji OIV FL, a měl jsem celkem velký očekávání od toho chlazenýho phone boxu. Zvlášť po tom, co znám v okolí pár lidí, co ve svých autech radši nepoužívají bezdrátový Android Auto, a radši jedou přes kabel, aby se jim mobil nepřehříval.

Bohužel jsem ale dopadl úplně stejně. Nasednu do auta, hodim mobil do phone boxu, nahodim android auto, a cca po půl hodině se mobil přestane nabíjet kvůli přehřívání. Nevím jestli něco dělám špatně, ale ten phone box prostě nechladí. Jsou tam nějaký průduchy, ale nic z nich nefouká. V nastavení jsem k tomu nic nenašel.

Má někdo podobnou zkušenost? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 měsíců později...

Ahoj mám úplně stejnou zkušenost. Mobil položím na nabíječku a mobil se začne zahřívat, což bezdrátové nabíječky dělají. Jenže mobil se naopak vybíjí než aby se nabíjel.

Nikde nemůžu najít ke je to chlazení, nikde nic nefouká ani nechladí.

Můžu s se zeptat jestli je tu někdo komu to funguje? Nebo kdo může potvrdit ze přihrádka na nabíjení nějak chladí?

Díky.

Jan

Odkaz ke komentáři

Osobně jsem to začal řešit tak, že když jezdím na kratší cesty, tak to neřeším. Mrsknu mobil do přihrádky, připojí se mi bezdrátově Android Auto, a jedu.

Když ale jedu v létě někam dál, tak hodím mobil na kabel (je potřeba si dát pozor na to, aby AA taky jelo přes kabel a ne bezdrátově, protože taky hodně topí - stačí nejdřív připojit kabel, a až pak nastartovat).

Je to smutný, ale to chlazení je prakticky neexistující.

Odkaz ke komentáři

Ahoj oddělal jsem tu gumovou vložku a je tam vidět malý větráček viz přiložený obrázek. Bohužel u mě se zatím neroztočil.
Zkoušel jsem telefon nabíjet bez té gumy a přijde mě, že se telefon rychleji nabijí a tolik se nezahřívá. To ale musím ještě prověřit. Doufám že půjde ten větrák nějak zapnout a že fouká studený vzduch z klimatizace. 

Díky

Jan

IMG_0952.jpeg

Odkaz ke komentáři

len pre info chladeny phonebox je aj na scale/kamiq FL a v recenzii som pocul ako hovorili ze telefon je aj tak horuci. kazdopadne nie ze by som bol expert na tuto temu ale staci si to snad porovnat s chladiacimi podlozkami pod notebook. tuto co vidim na tej fotke su dva mini otvory cize najpr je ventilator potom je cievka a potom gumovo/plastovy kryt a potom telefon ktori este k tomu vacsina z nas ma opat v dakom kryte/obale. na to clovek nemusi byt genius a je myslim nad slnko jasne ze to neuchladi nic.

btw: mozno su tie dva min otvory aj hore (fotka je tmava) ale to aj tak nepomoze. zas na druhej strane nemohli to spravit asi inak lebo cievka je v strede cize tie otvori dali po krajoch. museli by vymysliet uplne iny princip toho chladenia...mozno tam stacilo spravit vyvod ako ked sa robila chladena odkladacia schranka s tym, že by nejakym sposobom natrvalo nastavili teplotu/silu fukania pripadne by tam bolo dake teplotne cidlo

Editováno: , autor: fsociety19x
edit
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...