Přejít na obsah

Trhnutie v prevodovke

Dendo6662

Doporučené příspěvky

• Luďa uzamčeno a odemčeno toto téma
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Vyriešili ste pls niekto tento problém? Ja som to šiel dať reklamovať, ale v škodovke mi povedali, že ak to neurobí zakaždým, nemám to ani dávať, neuznajú to… ale je to o nervy… presne z 3 na 2 to robí, ako také dvoj cuknutie zvuk, hlavne keď rýchlo pribrzdím… na iných stupňoch mi to nehrkoce a nerobilo to ani prvé dva roky od výroby, tak nejaká vada to musí niekde byť, nie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Perfektná diskusia. Je tu už niekoľko odpovedí, ale nie že nevieme, že akú DSG prevodovku presne riešime, ale zatiaľ nie je isté ani to, že je reč o DSG prevodovke a nie o manuálnej. 🙃

Odkaz ke komentáři

Ono to je aj na skoda (svolavaci akce 34J9), ale nie na kazde VIN. Ako tu uz pisali ini, chyba sa prejavuje rovnako u x tisic aut, ale sw aktualizacie pre skoda je len pre niektore modely do 2017, VW ma pre vsetky(asi). Pre VW to vie niekto najst? Ale ako uprimne, je zbytocne sa vobec so Skodovkou natahovat, oni ta maju v p. Servis napriek tomu co im povies ze chces konkretne update fw, tak im je to jedno, aj tak si budu robit po svojom, teda ich nezmyselna "diagnostika" na X hodin za niekolko stoviek, kde ti povedia ze auto nema ziadnu chybu v zazname. Previest sa s tym nikdy nepojdu, takze podla nich bude vsetko v poriadku. Ak je auto v zaruke, tak by to bolo jednoduchsie, ale ked nie je, tak si im ukradnuty. Skor nez sa tu natahovat so skodovkou do nekonecna bez uspechu, by bolo fajn, keby s tym mal niekto skusenosti a povedal, ze kde inde ako v skoda servise to ludia vedia a su ochotni to spravit. @dfga ty si to robil a spominal, ze vies kde to vedia. Aj ked to robili pre VW, bolo by super overit, ci to vedia aj pre superba.

Odkaz ke komentáři

Ja som prišiel do VW povedal čo to robí, hneď vedel či robiť.

Nahrali nový sw, dali reset naučených hodnôt, išli sa previezť a spravili adaptáciu počas jazdy.

Zaplatil som 60€.

Trvalo to 1hod.

Pytal som sa ako to riešil, vraj cez reklamáciu zákazníka, takže asi nejaké TPI a tam mal postup.

Auto bolo po záruke tak som to platil, počas záruky by to bolo zadarmo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...