Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Takže som si myslel dobre😁

Tak ještě asi moje poslední reakce, ačkoliv někteří prodejci mi o víkendu tvrdili po telefonu, že nikoho sami vyrozumívat nebudou, tak před chvilkou mi přišel email od mého prodejce, kam ale kvůli velké vzdálenosti nepojedu, že je k mému vozidlu k dispozici aktivace virt.pedálu. Jestli je to jen jejich vlastní iniciativa a nebo to tak musí dělat všichni nedokáži řící.

také mi to došlo, ale ne od prodejce, ale přímo z ŠA (s těmi jsem to předtím řešil a dával stížnost), na servis jsem od pondělka domluven na pátek

Mne volal v stredu predajca, že aktualizácia na virtuálny pedál je už k dispozícii a som objednaný na budúci týždeň na piatok. 

Tak virtuální pedal aktivován, je to opravdu skryto pod 97IB-aktualizace BCM, za mě to funguje líp než u S III FL, nejspíš to bude tím, že KAMIQ má vyšší světlou výšku zadního nárazníku.

Už aj mne funguje virtuálny pedál. A k tomu bola ešte jedna aktualizácia softvéru na riadiacu jednotku pre airbagy. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.