Škodov_KÁR Vloženo Pondělí v 11:06 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 11:06 Takže som si myslel dobre😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Tak ještě asi moje poslední reakce, ačkoliv někteří prodejci mi o víkendu tvrdili po telefonu, že nikoho sami vyrozumívat nebudou, tak před chvilkou mi přišel email od mého prodejce, kam ale kvůli velké vzdálenosti nepojedu, že je k mému vozidlu k dispozici aktivace virt.pedálu. Jestli je to jen jejich vlastní iniciativa a nebo to tak musí dělat všichni nedokáži řící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami také mi to došlo, ale ne od prodejce, ale přímo z ŠA (s těmi jsem to předtím řešil a dával stížnost), na servis jsem od pondělka domluven na pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.