Škodov_KÁR Vloženo 18. Listopad 2024 Autor Vloženo 18. Listopad 2024 Takže som si myslel dobre😁 Citovat
ski1961 Vloženo 20. Listopad 2024 Vloženo 20. Listopad 2024 Tak ještě asi moje poslední reakce, ačkoliv někteří prodejci mi o víkendu tvrdili po telefonu, že nikoho sami vyrozumívat nebudou, tak před chvilkou mi přišel email od mého prodejce, kam ale kvůli velké vzdálenosti nepojedu, že je k mému vozidlu k dispozici aktivace virt.pedálu. Jestli je to jen jejich vlastní iniciativa a nebo to tak musí dělat všichni nedokáži řící. Citovat
Petr Svetr Vloženo 20. Listopad 2024 Vloženo 20. Listopad 2024 také mi to došlo, ale ne od prodejce, ale přímo z ŠA (s těmi jsem to předtím řešil a dával stížnost), na servis jsem od pondělka domluven na pátek Citovat
HerrSchlank Vloženo 22. Listopad 2024 Vloženo 22. Listopad 2024 Mne volal v stredu predajca, že aktualizácia na virtuálny pedál je už k dispozícii a som objednaný na budúci týždeň na piatok. Citovat
Petr Svetr Vloženo 22. Listopad 2024 Vloženo 22. Listopad 2024 Tak virtuální pedal aktivován, je to opravdu skryto pod 97IB-aktualizace BCM, za mě to funguje líp než u S III FL, nejspíš to bude tím, že KAMIQ má vyšší světlou výšku zadního nárazníku. Citovat
HerrSchlank Vloženo 29. Listopad 2024 Vloženo 29. Listopad 2024 Už aj mne funguje virtuálny pedál. A k tomu bola ešte jedna aktualizácia softvéru na riadiacu jednotku pre airbagy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.