mc10 Vloženo 29. Června Sdílet Vloženo 29. Června Ahoj, Rad bych se zeptal na webasto. Co se týče ohřevu tak věřím že se motor časem zahřeje a v interiéru je teplo. Ale co větrání? V létě po aktivaci webasta se nenastartuje motor a nefunguje klimatizace. Tedy je to jen o tom že se to vyvětrá nebo lze nastavit propojení s klimou, aby v aute bylo 20 stupňů při venkovní teplotě 30. Mám nastaveno větrání, pustím to na 30 minut, ale v aute je stejně vedro a je přijatelně až po nastartování a spuštění klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Června Sdílet Vloženo 30. Června Jen vetrani, je to dobre na vyhnani horkeho vzduchu. Ale vyhani to neochlazenym vzduchem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Je to tak ako píše @bojler, v lete to je dobré na to, aby si nemal v aute 70°C, ale iba 40°. Ak chceš mať možnosť reálneho schladenia interiéru máš nasledujúce 3 možnosti: domontovať diaľkový štart vozidla, napr. systém zn. Pandora, kúpiť Superb iV, ten dokáže z baterky spustiť klimatizáciu, alebo kúpiť čisto elektrické auto, ktoré už má túto funkciu (väčšina dnes predávaných). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července (editace) Potvrzuji co napsal @e1., íVéčko opravdu umí spustit klimatizaci bez běžícího motoru - nyní v létě velice příjemné. Kolega má "klasiku" 2.0. TSi a tam si opravdu může jenom vyvětrat - tedy vyhnat přehřátý vzduch z interiéru. A já bych měl jiný dotaz ohledně Webasto: Mám zmíněné iVéčko, v zimě si na dálku zatopím, topení běží sednu do auta, stisknu startovací tlačítko a nezávislé topení se ihned vypne a již nejde zapnout, pokud je zapnuté zapalování. A u kolegy běží topení i po nastartování motoru. EDIT 10.11.: Tak bohužel je to vlastnost, že se topení vypne. Narazil jsem na Skoda Plus na úplně stejné auto včetně výbavy a barvy a bylo jen o dva měsíce starší. Tak jsem tam zavolal a funguje to stejně. Editováno: Neděle v 17:07, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Môžem iba tipovať... lebo by to preťažilo systém? Predsa len sú tam vyššie prúdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogale Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu V 2. 7. 2024 na 6:04, Mira96 napsal: Potvrzuji co napsal @e1., íVéčko opravdu musí spustit klimatizaci bez běžícího motoru - nyní v létě velice příjemné. Kolega má "klasiku" 2.0. TSi a tam si opravdu může jenom vyvětrat - tedy vyhnat přehřátý vzduch z interiéru. A já bych měl jiný dotaz ohledně Webasto: Mám zmíněné iVéčko, zimě si na dálku zatopím, topení běží sednu do auta, stisknu startovací tlačítko a nezávislé topení se ihned vypne a již nejde zapnout, pokud je zapnuté zapalování. A u kolegy běží topení i po nastartování motoru. Me prijde, ze klima na iV baterii jede v nejakem polovicatem rezimu. Pustim to treba na pul hodinu a uvnitr je tak nejak normalne, ale jakmile "nastartuju" (tedy jen elektro bez spalovaku), tak to teprve zacne foukat opravdu studene. @Mira96 dela ti to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo Sobota v 13:35 Sdílet Vloženo Sobota v 13:35 Klimatizace bez nastartovaneho auta nechladi, nezavisle topeni umi jen topit a ventilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogale Vloženo Sobota v 16:02 Sdílet Vloženo Sobota v 16:02 Bavime se o iV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo Sobota v 21:44 Sdílet Vloženo Sobota v 21:44 V 5. 11. 2024 na 16:49, frogale napsal: Me prijde, ze klima na iV baterii jede v nejakem polovicatem rezimu. Tak u mne je to v pořádku, klima chladí jak má. A po zapnutí zapalování mi to přijde stejné. Ale musím to spouště výhradně přes aplikaci. Pokud zapnu klimu ovladačem k nezávislému topení a nebo tlačítkem v autě tak začne topit - i v letních vedrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Neděle v 09:31 Sdílet Vloženo Neděle v 09:31 musíš si to v autě přepnout v infotainmentu, pak to chladí i tlačítkem v autě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.