Publikováno Červenec 11, 20241 r zdravím, včera mi při rychlosti cca 50km/h auto spadlo do nouzaku a rozsvitla mi ikona žhaveni na displeji (spirála). Auto žádnou chybu neukázalo. Zastavil jsem, vypl motor, chvíli počkal a pak zase nastartoval a chyba byla pryč. Dneska jsem jel v Praze taky cca 60km/h a opět auto do nouzaku, zase chyba žhaveni. Zastavil jsem, vypl motor, počkal a za dvě minuty nastartovalo normálně a dojel jsem domů v pohodě +1h. Mam Superba 3 140kW, 2.0TDI 4x4. Je bezpečný s tím jezdit a nebo hned servis? Zítra jedu na víkend pryč cca 180km tam a pak zpět. Vag čtečka ukazuje tohle - --------------------------------------------/- 9126 Skoda: P00AF - Actuator Module for Turbocharger 1 - Stuck Stav tohoto kódu DTC Test od posledního vymazání selhal Stav motoru při zobrazení poruchy Fault status: 1 Fault priority: 2 Fault frequency: 1 Reset Counter: 255 Ujeté kilometry: 256263 km Doba trvání: 18:55:27 10.07.2024 Engine speed: 1875 Otáčky za minutu Normed Load Value: 76,9 % Rychlost vozidla: 46 km/h Coolant Temperature: 77 °C Teplota nasávaného vzduchu: 124 °C Ambiant Air Pressure: 990 mbarů Voltage terminal 30: 13,840 Voltů Unlearning counter according to OBD: 38 Charge pressure actuator activation: 12,77 % Sestava byla vygenerována pomocí aplikace EOBD-Facile kompatibilní s iPhone/iPad
Červenec 20, 20241 r ale on ma problem s regulaci turba 🙂 to ze sviti ikona zhavicu je proste proto ze auto nema ikonku pro turbo 🙂 moc bych s tim nejezdil ma to tendenci spadnout do nouzaku pri predjizdeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.