Publikováno Červenec 20, 20241 r Čau lidi. Dokázal by mi poradit? Auto je úplně bez elektriky. Baterie má 12 V, pojistky na baterii OK, na startéru 12V taky naměříme, ale v interiéru nejde nic. Budíky, stropní lampička, výstražné. Vedle relé boxu je 50A pojistka, na ní taky naměřím 12V.
Červenec 20, 20241 r Ploché pojistky na akumulátoru jsi kontroloval? Hlavně pojistku č. 2. Někdy mají vlasovou neviditelnou trhlinu a nevedou. Upraveno Červenec 20, 20241 r od Dula
Červenec 20, 20241 r Autor Ano, tyto pojistky jsou v pohodě. Nevím k čemu je v interiéru ta velká 50A, ale tam 12V naměřím. Nicméně na výstražné blinkry atd by mělo jít stále + a taky nejdou.
Červenec 21, 20241 r Všechno co píšeš jde přes centrální řídící jednotku, takže problém bude někde kolem ní. Předpokládám, že venkovní světla, zasuvka pro autozapalovač ti fungují.
Červenec 22, 20241 r Autor V 21. 7. 2024 na 8:24, Petr L. napsal: Všechno co píšeš jde přes centrální řídící jednotku, takže problém bude někde kolem ní. Předpokládám, že venkovní světla, zasuvka pro autozapalovač ti fungují. Nefunguje nic z toho co píšeš. Prostě je to celé mrtvé. Napadl mě svazek, vím že s ním bývali problémy, ale mám ho odmotany a vyvázaný.
Červenec 23, 20241 r Změř, je-li napětí +12V na centrální řídicí jednotce na konektoru XS4 pin č. 5. Pokud nebude, tak vyměň pojistku č. 10 na akumulátoru a změř napětí na obou jejích koncích. Pro kontrolu, na ostatních červeně označených pinech by mělo také být napětí +12V.
Červenec 23, 20241 r Pokud ti nefunguje ani zasuvka pro zapalovač v interiéru, tak ten jde přes pojistku na akumulátoru do pojistky v interiéru a pak rovnou na zásuvku, tam bys měl jednoduše změřit kde se ti ztrácí napětí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.