Publikováno Srpen 7, 20241 r Jak vám zrychluje pACC na konci obce? - pár metrů před koncem - až po projetí konce Můj aktuální S3 (11/2020+Columbus) pěkně plynule před koncem, tak jak by to udělala většina řidičů. Ale jezdil jsem i další S3 (12/2020+Columbus, 12/2021+Amundsen) a ti zrychlovali až po projetí konce, takže jsem si připadal jak debil, většina řidičů se na mně lepila a divili se proč už nejedu 😉 První jsem myslel že je to vlastnost Columbus vs Amundsen, jak se tu kdysi diskutovalo že pACC funguje spolehlivě jen s Columbusem ale to se asi týkalo dřívějších MIB. Jestli se nepletu u MIB3 už to neplatí, nebo? Má někdo informace čím to je, případně jestli se to nedám překonfigurovat? Btw. můj aktuální S3 má zastaralé mapy někdy z roku 2020 a pomocí USB nejdou aktualizovat (asi mám tu zde na fóru zmíněnou verzi která dělala při aktualizaci problémy) Upraveno Srpen 7, 20241 r od gosh
Srpen 7, 20241 r MIB 2.5, Columbus, 10/2019, 140kW a tuším, že až za značkou... Nedočkavých ignorujem...
Srpen 7, 20241 r otázka začiatočníka. ako zapnem pACC lebo mne to značky ignoruje. aj zrýchľovanie aj spomaľovanie. da sa to nejako zapnúť .alebo je to výbavou a nemusím mat taký radar. ďakujem.
Srpen 16, 20241 r 2024, Amundsen, dokódovaná tolerance pACC od ferdy a zrychluje až od konce. Stejně to dělalo před doplněním tolerance.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.