gosh Vloženo 7. Srpna Sdílet Vloženo 7. Srpna (editace) Jak vám zrychluje pACC na konci obce? - pár metrů před koncem - až po projetí konce Můj aktuální S3 (11/2020+Columbus) pěkně plynule před koncem, tak jak by to udělala většina řidičů. Ale jezdil jsem i další S3 (12/2020+Columbus, 12/2021+Amundsen) a ti zrychlovali až po projetí konce, takže jsem si připadal jak debil, většina řidičů se na mně lepila a divili se proč už nejedu 😉 První jsem myslel že je to vlastnost Columbus vs Amundsen, jak se tu kdysi diskutovalo že pACC funguje spolehlivě jen s Columbusem ale to se asi týkalo dřívějších MIB. Jestli se nepletu u MIB3 už to neplatí, nebo? Má někdo informace čím to je, případně jestli se to nedám překonfigurovat? Btw. můj aktuální S3 má zastaralé mapy někdy z roku 2020 a pomocí USB nejdou aktualizovat (asi mám tu zde na fóru zmíněnou verzi která dělala při aktualizaci problémy) Editováno: 7. Srpna, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Srpna Sdílet Vloženo 7. Srpna MIB 2.5, Columbus, 10/2019, 140kW a tuším, že až za značkou... Nedočkavých ignorujem... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Srpna Sdílet Vloženo 7. Srpna Šmarja za tebou teda musí být radost jezdit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 7. Srpna Sdílet Vloženo 7. Srpna otázka začiatočníka. ako zapnem pACC lebo mne to značky ignoruje. aj zrýchľovanie aj spomaľovanie. da sa to nejako zapnúť .alebo je to výbavou a nemusím mat taký radar. ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 7. Srpna Autor Sdílet Vloženo 7. Srpna pokud nemáš možnost aktivovat toto, nemáš pACC Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna 2024, Amundsen, dokódovaná tolerance pACC od ferdy a zrychluje až od konce. Stejně to dělalo před doplněním tolerance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.