Majky15 Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září Zdravím mám problém nechce mi pripojit iPhone 15 na rádio Apple car play ide o auto superb 3 skúšal som iný USB kábel a nič ikonky sú ako keby v pozadí a nesvietia kliknem na nich nereagujú sú b pozadí. Kde môže byt problém viete mi poradiť som už dosť bezradný mozno niekto mal už takúto skúsenosť dakujem vám borci za odpoved 🍺🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září Máš v telefonu povolenou Siri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky15 Vloženo 13. Září Autor Sdílet Vloženo 13. Září Áno mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září (editace) Vyzkousej v jinem aute, jestli to jede. Taky vyzkousej tyhle rady jak resit problemy s Car Play. https://support.apple.com/cs-cz/105109 Editováno: 14. Září, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.