osobne Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Na co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Na-co-to-je? Ty neumíš číst kde to je,pod jakým nadpisem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Tím jsem myslel: proti čemu to chrání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Malé foto pro ty co neví na co to je. Vysvětlení: proti odlétajícím kamínkom (každý kdo se podívá na chladič od klimy tak pochopí) a mimo jiné aj na listí co je na podzim na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Dík, mě tam jednou vletěl i pták, nepřežil to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 V 10. 6. 2020 na 12:55, Fajerak napsal: Tak jsem si zas udělal radost, tahle věcička na našem trhu chybí a pro mne je hodně důležitá (né z eztetického hlediska). To je samovyroba? Přesně tohle je super. Jezdím do lesa a chladič zasranej od vysoke trávy a v zimě u nás házejí štěrk,takže v loni proražený chladič klima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Ja som daval tahokov z nejakeho tuningoveho obchodu, dal som dole naraznik a pripevnil to za povodnu mriezku. Mal som to len v dolnej casti. Na novom aute planujem kupit nerezove pletivo a prekryt nim z vnutra aj spodok aj vrch mriežky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stormy Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) https://skodayeti.net/yeti-customisation/radiator-protector-grille/ kupováno zde: https://strelka11.ru/index.php?route=product/search&search=yeti , taky o tom uvažuji.... Editováno: 19. Říjen 2020, autor: Stormy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Přísně střežené tajemství odhaleno. Dík za odkaz ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan penicka Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 V 26. 6. 2020 na 19:56, osobne napsal: Dík, mě tam jednou vletěl i pták, nepřežil to. Tvůj? Ne, ted vazne. Koupil jsem snezneho muze 2014 outdoor i s tou horni clonou, ale chtel bych ochranit i chladic klimy, tak hledam ten spodni kryt, ale vsude je jen city. Nemuzu najit outdoor. Asi by mi stacila jen ta mrizka. Umite nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 ahoj, nehodlá to ještě někdo objednávat ? poštovné je 900, což je i cena tohoto krytu včetně té zimní krytky přes to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julie3333 Vloženo 17. Září 2024 Sdílet Vloženo 17. Září 2024 Zdravím. Prosím vás, neporadí mi někdo ohledně spodní clony chladiče Na Škoda yeti 2013 facelift? Objednala jsem si z jednoho e shopu, tam nesedí cca o 2cm na výšku, a na jiném, na který mi poslal odkaz primo automechanik, nesedí dokonce o 14 cm na šířku!! Označení stejné, a vyrobek kazdy jiny, ale nepasuje ani jeden z nich... Nema nekdo doma stejné auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 24. Září 2024 Sdílet Vloženo 24. Září 2024 @Julie3333: záleží na tam, jestli máš verzi city, nebo outdoor. Ale jinak mám osobně vyzkoušeno, že ty clony jsou jenom vyhozené peníze. Motor ne stejně dřív neohřeje a bordel se tam dostane tak jako tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.