Wittmann Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 tak u mě to diodou asi nebude - nejdříve to problikávalo, pak to na tři měsíce umřelo úplně a teď to zase svítí :-) Asi nějaký studeňák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 tak to sme na tom stejne:-/ me to normalne svitilo, pak dobu ne. a ted me to problikava, coz me sere jeste vic nez, kdyz to nesvitilo, kdyz jedu po nocni dom, tak je to fakt radost, kdyz to blika do obliceje:-/ premyslim to rozbrat, ale zas nejsem takovy odbronik, tak nevim zda bych si s tim nejak poradil a spravil to:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Typický studeňák kvůli tomu, že se k průmyslovému pájení používá bezolovnatý cín. Rozebrat a propájet. Občas pomůže taková prasácká metoda, rozebrat budíky až na desku a prohřát ji velmi opatrně horkovzdušnou pistolí, cín změkne a zase se spojí. Ale jde tím udělat víc škody než užitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Dělají to ty diody, to prohřátí je 50 na 50 ale většinou se ty diody odporoučí. Pokud si to chcete dělat sami tak stejně pro nastavení ručiček budete potřebovat diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 vzhledem k tomu, že vše ostatní svítí, tak předpokládám, že to je studeňák přímo na diodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 zeptam se asi strochu hloupe, ale abych to "opravil"(to zanamena propajel ten studenak) tak musim budiky rozdelat tak, ze pak budu potrebovat diagnostiku?? jako ze musim oddelat rucicky?? ze to nejde nejak zezadu?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Ano komplet rozborka budíků, bez sundání ručiček by to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 ano, diody jsou pod "ciferníkem", rozborka je ale celkem jednoduchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 no asi bude jak rikas, spis mam problem pak s tou diagnostikou na nastaveni rucicek:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 kabel sice mám, ale vždycky jsem je vrátil, tak jak byly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Pokud budíky lehnou, mám náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 a oc tam de, ze je potreba diagnostika?? takze to staci nejak poznacit pozici?? motorpower: diky, ale ze bych kvuli diode menil cely budiky:-);-) jj vim ze to myslis, ze kdyby sem to posral, ale to je asi ten duvod proc se do toho nebudu poustet:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 To je rozumné, nabízím protože je mám a vždy někde kde se o tom mluví. Dost často také vznikne problém, že ledka svítí jinak než ta druhá atd. Takže nemusí se nic pos.... a stejně se rozhodneš jinak. MPR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullo Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 V 19. 4. 2019 na 9:24, h2o napsal: Rozdelat budiky a vymenit vadnou led. V Ostrave je mozne udelat. Mohl bych dostat info, kde v Ostrave??? Taky mi nesviti rucicka otackomeru, paliva a teploty motoru. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eliska25 Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září Zdravím, obracím se na Vás s prosbou. Mám škoda octavia 2 r.v. 2012. A nesvítí mi ručičky. Nevíte někdo, kudy to zapnout ve VCDS ? Jsem studentka oboru autotronik takže si to dokážu udělat doma sama ale netuším jak se tam dostat , protože všechny návody zde na fóru mi nikam nevedou. Neví někdo prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září Eliško, založila jsi duplicitní téma, proto bylo sloučeno s jiným podobným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FEAR1400 Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září Častá závada, odchází diody na podsvícení. Jedině budíky rozebrat a přepájet nový diody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eliska25 Vloženo 2. Listopadu Sdílet Vloženo 2. Listopadu tak vyřešeno, byli opravdu vadné diody, ale jen 3 z 6 co tam na ručičky jsou :DD dik moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.