Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak to sme na tom stejne:-/ me to normalne svitilo, pak dobu ne. a ted me to problikava, coz me sere jeste vic nez, kdyz to nesvitilo, kdyz jedu po nocni dom, tak je to fakt radost, kdyz to blika do obliceje:-/

premyslim to rozbrat, ale zas nejsem takovy odbronik, tak nevim zda bych si s tim nejak poradil a spravil to:-/

Vloženo

Typický studeňák kvůli tomu, že se k průmyslovému pájení používá bezolovnatý cín. Rozebrat a propájet. Občas pomůže taková prasácká metoda, rozebrat budíky až na desku a prohřát ji velmi opatrně horkovzdušnou pistolí, cín změkne a zase se spojí. Ale jde tím udělat víc škody než užitku

Vloženo

Dělají to ty diody, to prohřátí je 50 na 50 ale většinou se ty diody odporoučí. Pokud si to chcete dělat sami tak stejně pro nastavení ručiček budete potřebovat diagnostiku.

Vloženo

zeptam se asi strochu hloupe, ale abych to "opravil"(to zanamena propajel ten studenak) tak musim budiky rozdelat tak, ze pak budu potrebovat diagnostiku??

jako ze musim oddelat rucicky?? ze to nejde nejak zezadu??

diky

Vloženo

a oc tam de, ze je potreba diagnostika?? takze to staci nejak poznacit pozici??

motorpower: diky, ale ze bych kvuli diode menil cely budiky:-);-) jj vim ze to myslis, ze kdyby sem to posral, ale to je asi ten duvod proc se do toho nebudu poustet:-)

Vloženo

To je rozumné, nabízím protože je mám a vždy někde kde se o tom mluví.  Dost často také vznikne problém, že ledka svítí jinak než ta druhá atd. Takže nemusí se nic pos.... a stejně se rozhodneš jinak. MPR

• o 3 měsíce později...
Vloženo
V 19. 4. 2019 na 9:24, h2o napsal:

Rozdelat budiky a vymenit vadnou led. V Ostrave je mozne udelat.

Mohl bych dostat info, kde v Ostrave??? Taky mi nesviti rucicka otackomeru, paliva a teploty motoru. Diky

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím, 

obracím se na Vás s prosbou. Mám škoda octavia 2 r.v. 2012. A nesvítí mi ručičky. Nevíte někdo, kudy to zapnout ve VCDS ? Jsem studentka oboru autotronik takže si to dokážu udělat doma sama ale netuším jak se tam dostat , protože všechny návody zde na fóru mi nikam nevedou. Neví někdo prosím ?

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...