Beba Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ahoj, ešte nič nevozím, plánujem, a tak by som mala otázku. Akú má R kufor na dĺžku? Jedná sa mi o to, že by som tam potrebovala voziť domček so psami. Ale nie na šírku, ale na dlžku, aby som vedľa toho ešte mohla niečo dať. Máme oktávku combi a do toho sa ten domček vlezie na šírku, ale už nič k tomu. A ešte aj dosku musím dať preč. Tak ak by ste boli niekto taký láskavý a zmerali mi jeho dĺžku, od sedačiek? S max. a min. posunutím sedačiek dopredu?? Prosím, ďakujem veľmi pekne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 OK zitra ti dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 já jenom vím, že fabia combi to má delší asi o 15-20cm a ještě tam má roletu pod kterou se vleze 4x bedny na zeleninu hluboké a 2x nízký a to rozhodlo při koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Jo, FIIC má kufr delší, užší a nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 užší a nižší? o kolik?, jak sem to kupoval, tak jsem to v autosaloně měřil a porovnával a už si na to nevzpomínám, měřil jsem to aby plato/roleta tam byla zadělaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 nevim vo kolik, ale stačí se podívat a je to zřejmý ne? R má víc místa mezi podběhama, plato je vejš, k sedadlům je o něco menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) 6cm? mezi podběhy,kde room končí, tam fabka má o 35cm širší kufr.Defakto fabka ho nemá širší, protože room ho tam už nemá Editováno: 26. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 trošku si pleteš pojmy. mezi podběhama je trošku něco jinýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) blbě sem to napsal, pojmy si nepletu-mezi podběhy je room širší o 6cm.Potom roomu skončí kufr a ve fabce pokračuje na šíři 1364 Tak to zhrnem room-1004 a na konci 1012. fabia 958 a na konci 1364 Editováno: 26. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 a tady tou změtí chceš říct co? jako že u jednoho auta kufr záhadně končí a u druhýho pokračuje? pro tvoju informaci, rozdíl v délce kufru u dna je 10cm při sedadlech R úplně vzadu a se zádovejma opěrama sklopenejma na maximum dozadu je v této konfiguraci kufr FIIC větší o 30l. když se dají krajní dvě sedadla na úroveň prostředního, je rozdíl v délce rázem jinej... a troufám si skromně tvrdit, že by se dal charakterizovat tím slovem, který sem použil - o něco. ty výklenky za kolama sou dobrý, bohužel hlavně na vycpání věcma, když je zaskládanej prostředek. myslim, že by tazatel udělal nejlíp, kdyby se s metrem (klecama) stavil u prodejce a hezky si to prohlídl a vyzkoušel co mu vyhovuje. šermování s číslama je tady trochu prd platný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 mnoo jak bylo receno. vzal bych bednu a jel to zkusit do salonu. jinak priblizne rozmery. - Šíře kufru cca 100cm (mysleno mezi podbehy. R nema vykrojeni, je to proste skoro rovna plocha. U hrany patych dveri se malinkato rozsiruje a smerem k sedadlum taky trochu. - hloubka na dne 75 cm k hrane sedadla posunuteho maximalne dozadu. 90cm u sedaku posunuteho maximalne dopredu. (pozor prostredni sedadlo se neda posouvat a je nekde mezi. Lze ho ale vyndat, bocni sedadla posunout do strank sobe a mas kralovsky misto pro dva lidi. - hloubka v urovni bocnich hacku 59cm pri sedadle vzadu a max. polozenem operadle. 77 cm pri sedadle vpredu a operaku co nejrovneji. - vyska k platu ( v hornim umisteni) 58 cm od podlahy, 43 sm od hrany kufru. ( tady je to plus minus plato je profilovany a na konci ohnuty dolu ke dverim) - vyska do stropu (hrany dveri) 100 cm od podlahy, 84cm od hrahy kufru. Vlastni strop je jeste kousek, ale nic vetsiho nez je otvor kufru tam nenarves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Osobne si myslim ze ma roomster lepsi kufr nez FIIC , roomster ma sirku - bez problemu tam nalozim přední sedačky z octavie 1 vedle sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata-he-kasa Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 rychlovarnou konvici,kompresor(malej),kamen z beletru,deku a kalíšky na hrob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Jednou jsem potřeboval odvézt na stavbu nějakej materiál,mimo jiné drenážní trubku průměr 100mm a délku 36m.Tak jsem vyhodil zadní sedadla a trubka se stočila do klubka a taky se tam vlezla Akorát pak jsem musel dát pozor když jsem ji doma vyndával ven z auta,abych něco neorval Docela boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 dobra tema, vselico som sa dozvedel.. ale kukam ze roomsteraci nevozia so sebou vobec hajzelpapier ja bez neho ani na krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Tak ten vozím taky :kol-47: už se stalo že jsem ho velice rychle využil.... :kol-48: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 (editace) Už od dob šáde vozím trojúhelník, lékárničku, krabici s lanem a kabelama, kanystr s 5l benzínu, flašku nebo kanystřík s kapalinou do ostřikovače, destilkou a kapalinou do chladiče, láhev s motorovým olejem na případný dolití (tu už jsem asi 8 let nepotřeboval ale vozím ji furt )), hever - panenku, šlapací pumpu na kola a igelitku s rolí hajzláku. U šáde se to dalo schovat za zadní sedačky, ve formanu to bylo nastrkané pod kryty uvnitř blatníků a dole u rezervy a v Roomu to musím vozit ve velké tašce na zip, protože ten žádný takový "schovávačky" nemá... Editováno: 2. Prosinec 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 (editace) Tak ten kanystr s PHM nevozím od té doby, co jsem asi dvakrát viděl vozidla řemeslníků po bouračce v rychlých plamenech díky tomu kanystru z kufru. Jedenkrát tam kluci díky němu uhořeli, Né díky, raději si pohlídám rezervu v nádrži. A nepište mi, že je úplně jedno jestli mám PHM v nádrži nebo v kanystru, protože to úplně jedno není ! No a z toho co zde nebylo ještě zmiňováno vozím aku LED přenosku s možností zapojení do zásuvky v autě, koupeno kdysi v Lídlu. Asi nejvíc jsem ji využil na dovolené na dálničním odpočívadle když jsme hledali pasy co vypadly za čárou při vystupování z klína manželce pod auto. To místní koukali jak tam kolem auta šajnovalo 60 Ledek v lampě, asi mysleli, že je tam nějaká Policejní razie Editováno: 3. Prosinec 2011, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Liter oleja, hasičák, trojuholník, lano, rezervu, zdvihák, lekárničku, upínacie šnúry a papierové utierky (univerzálne použitie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Nezkoušel někdo převážet v Roomstru skútr , třeba Piaggio Zip má na délku 170cm a hmotnost cca 80Kg, když se vyjme jedna zadní zadní sedačka za spolujezdcem a skútr se v kufru dá trochu úhlopříčně tak by se to tam mohlo vejít, na dovolenou by to bylo super ? Editováno: 23. Srpen 2013, autor: fabiahtp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 No nevím, vždyt tam se nevejde takto ani horské kolo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiahtp Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Třeba moje horské kolo má 180cm a zip je ještě menší je to jeden z nejmenších skůtrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 jj, já vím jak vypadá, ale osobně si myslím že nevejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Dámský kolo běžný velikosti bez sklápění řidítek, jen s jejich natočením do strany jsem vezl několikrát i bez vyjmutý zadní sedačky - stačilo jen sklopit jedno zadní opěradlo. Vždycky šlo o neplánovanej převoz - v případě plánovanýho transportu bych se nebál to prostě vyzkoušet, včetně případnýho nutnýho upevnění k okům na dně kufru - aby skútr v případě jakýhokoliv problému nelítal vevnitř jak nudle v bandasce a nezabil někoho vpředu... Pokud nemáš Rooma k dispozici, tak prostě někoho kdo ho má požádat o pomoc formou umožnění testovacího naložení ... Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.