Přejít na obsah

Co vozíte v Roomsteru?


Doporučené příspěvky

Jelikož je Roomster velké auto, a dost se tam toho vejde, tak mě inspirovala diskuze na Autorevue. Co jste kromě povinné výbavy do svého auta strčili a teď to s sebou vozíte?

Já vozím LED svítilnu, bundu větrovku, fleecovou deku, plastovou lopatu, kšiltovku (vše v barvě auta). Reflexní vestu, houbu na sklo, pracovní rukavice, dvě desetikoruny na vozík v obchodě, škrabku, propisku a Orbitky na takové to žvýkání.

Editováno: , autor: ntr23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začnu od předu :-)

Sluneční brýle, mapu ČR, orbitky ( dvě balení v krabičkách), škrabku, pradovní rukavice, baterku, balíček kapesníků, drobné na vozík, book s cd, houbičku na sklo.

A v kufru :-)

Krabici s kapesníky, plachtu ( matroš jako na kamionech 3x4m), láhev s vodou, squashovou raketu a většinou fleecovou bundu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže já, kromě základní výbavy odpředu zleva až do zadu vpravo:

Stranový klíč 8-10, šroubovák , zavírací nůž, hasící sprej, propisku (teď už asi 4) , blok na psaní, rozmrazovač na skla, škrabku, papírový ubrousky, voňavku, kondomy, žvýkačky, iglitku, kožený rukavice, igelitový rukace z benzinky, smetáček, startovací kabely, dvě lana, velkou svítilnu, reflexní vestu, rezervní trenýrky, ponožky, zimní holínky (jednu levou, jednu pravou), skisack, ručník, 1,5 litrovou flašku pitný vody, deštník, pláštěnku, pár drobáků, a to je tak asi tak všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já, pokud nepočítám reflexní vestu, tak vpravo ode mě vozím tu paní, co u ní bydlím a v pravo vzadu dítě, které k ní patří :D:D:D

P.S. jo a v kufru ještě deku, no co kdyby byla potřeba pod zadek zmrzlé stopařky :prc:;);)

Jinak tam radši nic nedávám, protože prej ta 1,2 podle některých nejede :p:p tak abych jí moc neuhnal :)

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jé Ntr32 to je super nápad, konečně veselé téma, už mám dost těch vontomurozumílkovských žabomyších válek o motorech a tak.. Já vozím: Škrabku na led, 52 CD, s mp3 kama což je asi něco kolem 600 normálních Lpíček, z těch vybírám nahodile, dále vše povinné různě poskládané kolem rezervy a v odkládacích kaslíkáh nad kolama, taky vestu, kleště, stahovací pásečky, nůž, dva gumový pavouky, síť na upevnění tašek. Dále mám jednu vychytávku v motoru a to je tableta Naftalenu v silonové ponožce, moc to smrdí a odpuzuje to kuny, které lezou do teplých aut a žerou na co přijdou. U feldy mě rozežrali půl vystýlky kolem momtoru, tátovi překousali fajfky na svíčky. Je to nápad od Přemka Podlahy, a vyjadřoval se k tomu v televizi i nějaký přírodověd, skutečně to pomáhá, asi jim to smrdí. Takže to je asi tak vše.

Editováno: , autor: Jenda75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vzhledem k tomu, že potřebuji, aby to hlavně pořádně jelo a jak známo, tak každý deka je znát, tak nevozím v autě krom povinný výbavy vůbec nic, ani škrabku na sklo, stěrače sice dostanou zabrat, ale zvládnou to. Taky vždy se před jízdou náležitě vyprázdním. Jednou jsem to neudělal a zvedl se mi kufr a bylo to zrovna na dálnici a já myslel, že to nějak ustojím, ale neustál a nablil jsem si za jízdy do klína, takže vlastně vozím v loketce mikrotenovej sáček, ten moc neváží... ale stejně nevím jak bych to do něj za jízdy chytal :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja nemam roomstra iba fabiu combi a vozim toto:

zacnem prednou priehradkou: 2x handricka,vreckovky, 2x rezak na bezpecnostne pasy,box na cd, slnecne okuliare, pero, baterka

predne dvere prepaska: skrabka, metlicka a rozmrazovac skiel.

schranka pod sedadlom: hasiaci pristroj a vesta.

v kufry na boku v prepaskach: lekarnicka, nalievacie lieviky na olej a vodu, toaletny, spongiu, handru.

pod podlahou: serezva + povinna vybava, sada ziadoviek a poistiek, 1L oleja, 1L chlad. kvap., 1L kvap. do ostrekovacov, korekcnu tuzku, WD-cko, klin pod kolo, nejaky kluc, zdvihak, tlakomer, kriedu, trojuholnik

p.s.: no urcite som este na nieco zabudol

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a na to všechno si kupujou Roomstera... :smich::smich::smich:

...fakt nic většího nevozíte? :t

Ale taky občas ;)

Já jsem vyzkoušel jak náklad lidí. Pět kousků 20-22 let a docela v pohodě ( samozřejmě jen kus cca 15km), ale nikdo si zezadu nestěžoval :D

Tak jsem vyzkoušel, že akorát když složíš sedačky a zahákneš je za opěrky, tak se za ně perfektně vejdou 4 počítačové skříně v bednách a ještě máš celej kufr.

Ty sedačky vidím vůbec jako super věc, protože jdou sklápět snadno a člověk pak na ně nemusí dávat věci a ničit je tak. Celé sklopení jsou tři jednoduché pohyby ( sklopi, odjistit pojistku překlopení a zacvaknout ten gumicuk). V autě vozím někoho vzadu jen občas, takže mám zadní pásy chycený v těch držácích nad podběhy a ne na sedačkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím ale když se koukám po autech kdekoli tak nejčastější úkaz je 1 člověk v autě. Případy, že se vidí plný auto a bagáže až po strop je dost málo. Kór teď v zimě. Velký auto máme proto, že až ten případ nastane, bude kam co složit, kdo má kombíka, taky nejezdí furt naloženej....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuk,. takze.

Dvere ridic - lahev mineralky, kniha provozu, hadr, CD, klice.

Schranka pod volantem - klice

Schranka pod sedackou ridic - skrabka na led, reflexni vesta, hadr

Stinitko ridic- Parkovaci karta, plochy stroboskopicky modry majak na plaseni karfiolaku.

Stredni panel - CD, kelimek na piti, bryle ( v loketni operce)

schranka pred spolujezcem - balicek beznych potreb ( nuz, sroubovak, ventilky, drobne mince, hadrik, propiska, blocek), ve spodni, mapa, baterka, pap. kapesniky, rukacice.

Schranka pod sedadlem spolujezdec - reflexni vesta, sachy, susenky

dvere spolujezdec - hadr, glykosol.

pokracovani priste.,.,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kufr

bocni schranky - lekarnicka, v druhe dalsirukavice

u rezervy (vyhodil sem tu polystyrenovou vypln), tazny zarizeni, naradi, velky igelit, izolepa, hadr, trojuhelnik,

v kufru - skladaci prepravka,

no a pak blbinky.,

na palubce plysovy kos a model roomstra, na zrcatku nabojnice 7,65 se SA vz 58 a UK vz 59, bryle ve schrance na bryle, plysovy fotbalovy mic (10 cm) na konci prolisu na strope., 5cm zrcadlova koule na stinitku spolujezdce, 2 male polstarky, deka a baleni papirovych ubrousku na plate.

mam ho 2 mesice ,ale uz je vymazlenej., :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Jelikož celá čtyřčlenná rodina propadla golfu tak v kufru 4 golf bagy. 4 vozíky a 4 x boty, když na vícedenní turnaj, tak dvě tašky s oblečením. Prostřední zadní sedačka je venku, bagy cca 136cm jdou až do prostoru mezi dvě zbylé, vejde se to ale v pohodě a zadní plato je normálně umístěné a volné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tyy jo nez sem si docetl tvuj prispevek, tak sem ocekaval, ze to zakoncis slovy, "proste se to tam nevejde"

Roomster je schopen pojmout spoustu věcí. Většinou stačí správně uspořádat sedadla a je to. Nám už odvezl všechno možný, stůl, pračku, ledničku a taky takový to velký křeslo, který se dá polehnout a vyjede z něj podpěra na nohy. A to když jsme jeli s tím stolem, tak jsme jeli ve čtyřech. To samý s pračkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak jsem to vozeni matrose pojal jinak. Krom tech drobnosti a nutnych priblblosti jak tu svorne priznavame nevozim zadni prostredni sedacku. Bocni jsem soupnul k sobe a je vzadu spousta mista. Jsme zatim tri clena rodina, tak neni potreba.

Jeste mne trochu stve lekarnicka. Nemam ji v hadrovem obalu, jak dava Skoda, ale z lekarny v plastovem kufriku a ta se nevejde ani pod sedacku ani k rezerve. To musim poresit a nebo vydrzet az budu kupovat novou v pytliku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

No, moc toho není, samé potřebné věci. Jako jiní vezmu to od předu. Schránka ve dveřích u řidiče: škrabka na sníh, rozmrazovač, nějakej sajrajt na čistění skla a utěrku. Dveře u spolujezdce: reflexní vesta, taška igelitka, autoatlas. Schránka nalevo pod volantem: pneuměřič, Schránka u spolujezdce nahoře: nůž, propiska, otvírák :) , žvýkačky a brejličky, dole:panapr, pouzdro na navigaci a rádio. Opěradlo spolujezdce: servisní knížka, blok na poznámky. Opěradlo u řidiče: NIC! Odkládací prostor nad zadním podběhem vlevo : trojúhelník a lékárnička, vpravo: deštník. Z prostoru náhradního kola jsem vyhodil polypropylenovou výplň a vozím tam: hustilku, smetáček, prac. rukavice, prkýnko pod hever, svítilnu, stěrku na okna, tažné lano, kryt zavaz. prostoru (ten vixlajvantovej), pavouky (ty gumové), deku, hever a náhr. žárovky. To je asi vše. Když jedu dál nebo na delší dobu, přiložím ještě lahev destilky a oleje. Jen tak... pro sichr :)

Editováno: , autor: Jiri59
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...