AlexK Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Zdravím, vybíráme novou Octavii 4FL ve výbavě Top Selection, nevím ale jestli TSI nebo TDI. Oboje 110kw a automat. Nájezd mám cca 22 000 ročně, převážně dálnice či okrsky (trasy cca 40km tam a 40km zpět) někdy taky samozřejmě cesty po městě (do 10km). Všechno v na horní hranici rychlostních limitů (vůbec nikdy přes samozřejmě :d). Také zvažuji DCC podvozek, ale ještě jsem neměl šanci ho nikde na Octavii vyzkoušet. Doporučuje někdo nebo je to zbytečné? Díky moc za odpovědi a rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Přesunuto do odpovídající sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Já to mám a vyhovuje mi, že můžu změnit chování tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou DCC mám. A upřímně řečeno, rozdíl vidím, jen když o tom vím. Takže když si to přepnu, tak ten rozdíl (trochu) pozoruji. Ale kdyby mě někdo posadil do auta a zeptal se mě jestli jsou momentálně tlumiče nastaveny na Sport, Komfort, nebo Normál, tak bych to nepoznal. Za mě zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.