Publikováno Listopad 29, 2024Lis 29 Vážení, stalo se mi během týdne 2x , ráno po nastartování se objevilo hlášení o nízké hladině chladící kapaliny . Takže i podruhé jsem doplnil a auto odvezl do Servisu Škoda. Odpoledne mě kontaktoval servis s tím, že oprava bude stát cca 20tis.Kč. Co naplat, souhlasil jsem- byla provedena výměna termoregulátoru, čerpadla, řemene čerpadla a další drobnosti. Nyní mi známý opravář řekl, že chl.kapalina G13 působí na těsnění a dává se G12.Víte o tom něco a jak se k tomu staví Škoda auto. Stalo se to po 64 tis.km a uplynutí 5 leté záruky. Děkuji.
Listopad 30, 2024Lis 30 https://static.nhtsa.gov/odi/tsbs/2020/MC-10170208-0001.pdf G13 bol pokus o ekologicku a ekonomicku revoluciu, ktory nedopadol najlepsie miesto nej sa pouziva novsia G12evo, urcite nie G12 ked si po zaruke, tak mas smolu, mozes akurat vyskusat gulanciu, ak si mal vsetky servisy u nich a nacas menil si kvapalinu max kazde 2 roky ako kaze sedliacky rozum a chemicke vlastnosti/degradacia chladiacej kvapaliny ? Upraveno Listopad 30, 2024Lis 30 od denial
Listopad 30, 2024Lis 30 Autor Ano,máš pravdu, na obalu je skutečně G12Evo. skusím se optat, protože servis dělám pravidelně u nich. Dík.
Prosinec 9, 2024Pro 9 Autor Tak jsem byl ve zn. servisu Škoda a nepochodil jsem. Prý to s AŠ řešili a bez úspěchu. Normálka.
Prosinec 9, 2024Pro 9 Zpětně ti nikdo nic v servisu nedá a ani to řešit nebudou. Tvoje jediná šance je se obrátit zákaznickou podporu škodovky a řešit to s nimi, jestli by nešel nějaký bonus na další servis atd. Ale popravdě tohle chce nervy a žaludek. Jestli to řešili ty nezjistíš, možná zkoušeli ceníkovou kulanci. Ale jestli to systém neuznal, tak to nikdo potom neřeší. Moc práce a administrativy 😄
Prosinec 14, 2024Pro 14 pytlik bez roztrhnutia vybrat, G13 vypustit, G12evo napustit alebo sa riad vyrobcom a nic nerob (G13 long life, life time) a dufaj, ze sa tie gulicky z toho nevysypu a nezapchaju ti cely chladiaci system
Prosinec 14, 2024Pro 14 Nejen, že se pytlík může roztrhnout, ale kvůli němu jsem měl rezaté úsady úplně všude. Auto teď občas moc netopí a chci vidět, jak je v mint stavu termoregulátor a chladič. Pytlík šel před dobou ven a očista "hadrem" nádržky zevnitř. G12++ a/nebo silikáty už nikdy víc. https://forum.skodahome.cz/topic/172544-usazeniny-v-nádržce-chladicí-kapaliny-20-tsi/ Upraveno Prosinec 14, 2024Pro 14 od bouchy01
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.