cross Vloženo Pondělí v 06:39 Sdílet Vloženo Pondělí v 06:39 Ahoj, existuje ofiko cesta, popř. neofiko bez ztráty záruky, kdy jde vůz rozšířit o klasický tempomat? Mám pouze adaptivní a ten je pro mě použitelný asi jen v popojíždění v koloně. Z druhého auta jsem zvyklý na klasický tempomat, který jsem používal hodně často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo Pondělí v 20:30 Sdílet Vloženo Pondělí v 20:30 Jen neofiko a funguje😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo včera v 07:14 Autor Sdílet Vloženo včera v 07:14 A raději se informovat u dealera ohledně záruky nebo to nemá vliv? Máš případně zkušenost i s ofiko aktualizací infotainmentu? Fungoval pak doplněný tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Pre @cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami Díky Takže to vypadá na jednoduchou záležitost false => true Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.