Přejít na obsah

1.0 tsi trhavá jízda při rozjezdech

octavia_66_tdi

Doporučené příspěvky

Kluci chtel bych koupit  uplne novou F4 1.0 tsi 70kw. Byl jsem zkusit 2023, najeto 23000 a nedalo se s ni ve meste jezdit. 
Kazde rozjeti a ubrani plynu, pripadne pri prerazeni jsem si pripadal jak zacatecnik. Auto se zhoupne, skubne,  jak kdyz neumim poustet spojku !!!      Mel jsem F3 tsi 81kw a tam to bylo vetsinou jen, kdyz byl motor studeny. Potreboval bych se dozvedet postrehy, jak to mate vy. Zajimaji me nejvic roky vyroby 2024, zanovni auta. Neni tady v okoli predvadecka, jen dsg.  Diky

Editováno: , autor: octavia_66_tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• octavia_66_tdi změnil název na 1.0 tsi trhavá jízda při rozjezdech

Mám Fabii 4, 81kW a ty rozjezdy to je děs. Když se rozjíždím na 3000 ot, tak to ještě jde, ale do 2000 to skáče jak kobyla. Po parkovišti, když to nepotřebuji hnát, tak se rozjíždím, jak začátečník v autoškole. Dá se to ještě zachránit tak, že při rozjezdu na 1.st nepustím úplně spojku a dám tam hned dvojku, pak to necuká. Začne to cukat až když se na jedničku úplně pustí spojka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...