zavodas Vloženo Pondělí v 21:17 Sdílet Vloženo Pondělí v 21:17 (editace) Zdravím mám Roomster a posledné 3 dni pozorujem že po zosliapnutí brzdového pedála a uvolnení cvaka niečo v kufri mne to príde ako relé a zvuk ide z pod bočného plastu v kufri z levej strany a to isté cvakanie sa prejavuje aj keď prepinam prepinacom svetiel z polohy 1 do polohy 0 teda z parkovačiek na deňné svietenie tak sa chci opýtať či mal niekto tento problém alebo či je to normálne prešiel som celé fórum ale túto tému som nenašiel ďakujem za pomoc Editováno: Pondělí v 21:19, autor: zavodas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo Pondělí v 22:05 Sdílet Vloženo Pondělí v 22:05 Vzadu nieje oficiálne žiadne relé, nieje tam niečo domontované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavodas Vloženo Pondělí v 22:11 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 22:11 Zabudol som napísať že z ľavého svetla je zapnuté aj napájanie na ťažné zariadenie môže to byť kvôli tomu?? Ťažné zariadenie mám už 4 mesiace a doteraz som si to nevšimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Úterý v 07:57 Sdílet Vloženo Úterý v 07:57 samozrejme , cvaka cinska relatkova jednotka tazneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavodas Vloženo před 5 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 5 hodinami Aj som si myslel že niečo takéto tam môže byť ale ze by to doteraz nebolo počuť?? Akože čínska veď to robil servis síce nie škoda originál lebo pýtajú nekresťanské peniaze ale aj tak a kde sa môže nachádzať tá relatkova jednotka?? Môže byť pod tým plastom v kufri?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo před 32 minut Sdílet Vloženo před 32 minut Že je Čínská, neznamená, že je špatná a taky nemusí být závada v ní. 80% všeho je dneska Čínské. Já bych tipoval na špatné ukostření něčeho, v okolí 5. dveří a koncových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.