soucekJ25 Vloženo včera v 11:44 Sdílet Vloženo včera v 11:44 Ahoj, rád bych se zeptal mám nové zimní pneu, které jsem dostal od prodejce při koupi. Staré jsou zapsány v TP, nicméně jsou dezénem nevyhovující. Rád bych se tedy zeptal, jestli tyto kola můžu použít. Samozřejmě je nechám zapsat. Než se pustím do něčeho bezhlavě, tak bych rád věděl, zdali nebudu pro ostatní řidiče nebezpečným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo včera v 12:30 Sdílet Vloženo včera v 12:30 Na auto můžeš dát legálně jen to, co máš napsanýho ve velkým TP. Nicméně si na to "můžeš" dát co chceš a nemyslím si, že bys byl v rámci toho někomu nebezpečnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucekJ25 Vloženo včera v 12:40 Autor Sdílet Vloženo včera v 12:40 Ok, mockrát děkuju za odpověď. V autech se moc nevyznám, takže jsem chtěl vědět, jestli náhodou nemám začít shánět nová kola. Tyto nechám zapsat do TP pak obuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo včera v 13:43 Sdílet Vloženo včera v 13:43 Jen pro info, už se to tu řešilo xkrát... Pakliže nemáš tato kola zapsaná v TP nikdo by ti je tam zapsat neměl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami tento rozměr jsem měl zapsaný v tp,alternativní pneu.ale benzín 1.2tsi,nevím jak u nafty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soucekJ25 Vloženo před 14 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 14 hodinami V papírovém jsem koukal a zapsané jsou. Ale na stránkách dataovozidle.cz je nevidím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami @soucekJ25 Jestli máš velký TP a tam jsou zapsány, tak neřeš, nasaď a jezdi. V elekronické podobě zatím převládá bordel, který se možná v budoucnu dotáhne do použitelné a pravdivé podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Pokud máš platný papírový VTP a v něm je ten rozměr uveden (většinou další záznamy, alternativní rozměry pneu nebo tak nějak), pak buď bez obav. Taky jsem neměl vůbec v tom elektronickém další rozměry kol a pneu, které mám uvedené ve VTP. Upozornil jsem na to při STK, technik to i uvedl do protokolu a dal na vědomí registru vozudel, ale říkal že i tak si nemám dělat moc velké naděje, prostě na to dlabou. Ani po 3 měsících se v databázi nic nezměnilo, tak jsem využil datovou schránku a poslal jim sám žádost o doplnění údajů spolu se skenem VTP. Teprv pak to tam doplnili a dali mi o tom info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami (editace) Na portálu občana mají v registru vozidel neskutečný bordel. Mám několik aut, vleků a motorek. Ani u jednoho auta tam nemám zapsány alternativní kola, tažné zařízení atd. U vleku taky zmatky rozměry a hmotnosti. Na motorky veterány jsem už ani neměl chuť se podívat. Za prve, nikdy si na registru nenechat odebrat při jakékoliv změně papírový TP, dnes už jsou povinni na žádost majitele zneplatněný TP vrátit. Za druhé, na registru jsou povinni chybějící údaje doplnit. A za třetí, na STK už TP nevyžadují, ale můžou ho naskenovat a poslat na registr k doplnění údajů, většinou i tam na to kašlou. Vivat Kupka a ta jeho úspěšná digitalizace. Editováno: před 4 hodinami, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami No tak jestli je to skutečně ve velkém TP tak je to něco jiného a bez problémů užívat. V rámci dopravního insp. můžeš nechat rozměry uvedené v TP do elektronické databáze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.