VW_Atom Vloženo před 20 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 20 hodinami Jo baterku jsem dobíjel kvůli mrazu už to řeším asi od 18.12 No zítra kouknu jestli někam nějaká nevypadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Určitě zkontroluj zda tam jsou všechny. Ona si tenkrát myslela, že jí někdo tu pojistku vzal. Jí to taky přestalo startovat a svítily i hlavní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 20 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 20 hodinami Jj zatím jsem hledal všechny k těm světlům a zatím jsou osazený tak ještě budu laborovat dál až budu mít zase chvíli čas jestli jsou všechny 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Schéma Seatu nemám, ale u škodovek žádná pojistka mezi spínací skříňkou a startérem není. Vypadá to na přerušený vodič. Zkontroloval bych jeho konec u startéru, mohl se uklepat těsně u konektoru a taky změřit, jestli opravdu na jeho konci není při startování napětí. Pak se přesvědčit, že starér pracuje přímým přivedením +12V na startovací svorku startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 8 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 8 hodinami No to jsem předtím měřil na jeho konci žádný proud nevede pohledově nikde uklepaný není takže někde problém v těch svazkových chránících plastech, a stálý proud tam jde a včetně kostření to mě napadlo jako první očistil jsem je i od oxidace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Obsazení pojistek jsem si tenkrát stáhl asi ze seat fora. Pojistka byla pro několik spotřebičů. Ještě jsem asi poklepal na startér ale ten ty máš nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Je hodně malá pravděpodobnost, že by se kabel přerušil v těch chráničkách. Jedině, že by zachutnal nějaké kuně. Ještě bych zkusil špendlíčkem jemně napíchnout na volném kusu kabelu izolaci a změřit jeslli se tam napětí při startování náhodou nevyskytuje. Pokud ani tam nebude, tak asi nezbyde nic jiného, než natáhnout nový vodič mezi spínací skříňkou a startérem. To samé se špendlíčkem změřit na vodiči vedoucím z patice spínací skříňky, aby se vyloučilo nevodivé spojení konektoru s kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 5 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 5 hodinami před 1 minutou, psurn napsal: Obsazení pojistek jsem si tenkrát stáhl asi ze seat fora. Pojistka byla pro několik spotřebičů. Ještě jsem asi poklepal na startér ale ten ty máš nový. Jojo ten je nový měl v háji kabely od uhlíku ale jenže bych je vyměnil kdyby ten stator neměl už vydrolenou dráhu pro uhlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 5 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 5 hodinami před 4 minutami, Dula napsal: Je hodně malá pravděpodobnost, že by se kabel přerušil v těch chráničkách. Jedině, že by zachutnal nějaké kuně. Ještě bych zkusil špendlíčkem jemně napíchnout na volném kusu kabelu izolaci a změřit jeslli se tam napětí při startování náhodou nevyskytuje. Pokud ani tam nebude, tak asi nezbyde nic jiného, než natáhnout nový vodič mezi spínací skříňkou a startérem. To samé se špendlíčkem změřit na vodiči vedoucím z patice spínací skříňky, aby se vyloučilo nevodivé spojení konektoru s kabelem. Ok dneska zkusím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami před 58 minutami, Dula napsal: Je hodně malá pravděpodobnost, že by se kabel přerušil v těch chráničkách. Jedině, že by zachutnal nějaké kuně. Ještě bych zkusil špendlíčkem jemně napíchnout na volném kusu kabelu izolaci a změřit jeslli se tam napětí při startování náhodou nevyskytuje. Pokud ani tam nebude, tak asi nezbyde nic jiného, než natáhnout nový vodič mezi spínací skříňkou a startérem. To samé se špendlíčkem změřit na vodiči vedoucím z patice spínací skříňky, aby se vyloučilo nevodivé spojení konektoru s kabelem. Hele tak jsem tam pichnul do kabelu od startéru v plastovým držáku kabelu, a proměřil jsem mezi konektorem startéru a tou chráničkou asi 30 cm od průchodky do kabiny, a je to vodivý, takže pokud je problém někde v tou svazku který je omotaný koncernovou textilní lepenkou nebo v kabině samotné Jenže teď jsem to proměřil narychlo tak až budu mít zase čas kouknu dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Před hodinou, psurn napsal: Obsazení pojistek jsem si tenkrát stáhl asi ze seat fora. Pojistka byla pro několik spotřebičů. Ještě jsem asi poklepal na startér ale ten ty máš nový. Tak jsem zkoušel všechny neosazené sloty na pojistky a furt je to stejný 👍 ale dobrý tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Podívej se ještě na barvu kabelu co jde ze spínačky na startér, pokud to je stejné, tak by to mělo jít přímo mimo jakoukoli pojistku/ relé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami No má stejnou barvu i tloušťku ze spínačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Blbá otázka může se vyklepat kabel i když vede napřímo ??😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami To napětí jsi měřil jak jsi to mněl připojené na spínačce, startéru? Pokud ne , vše připoj a změř to pomocí špendlíku ještě jednou pro jistou. Nebastlil tam někdo v minulosti tajný spínač, nebo něco podobného, který by mohl startér rozpojovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami No to jsem měl ze spínačky do startéru, ze spínačky proud šel ze svorky svorky 50 a 50b ale ke startéru nepřišel, je možnost že bude někde v háji kabel pod tou pet izolepou textilní?? Nebo ta pravděpodobnost je nulová?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Stát se může kdeco, protřepat, prodřít, zatéct. Zkontroluj ten svazek kde se jen dostaneš, odmotej část omotávky, proměřit špendlíkem, skusit najít to přerušené místo, ale možná bude jednodušší natáhnout nový kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami No a dostanu ho tam přes průchodku ten nový kabel nějak?? 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Mělo by to jít, popř. najít jinou volnější, nevyužitou průchodku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VW_Atom Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami No popřemýšlím stejně budu muset asi nějaký plasty ještě pryč abych se k tomu dostal 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.