hamoun Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna nesmrdí, nekouří, hučí lehce (míň než ventilátory na chladiči) a funguje 1 Citovat
architect Vloženo 30. Ledna Autor Vloženo 30. Ledna Aj YouTube videá to potvrdzujú. Keď autíčko dorazí a budú podmienky určite to vyskúšam a dám report. 1 Citovat
boban1108 Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna Tak slyšet to je. Samozřejmě podle hlučnosti okolí. Ale na tichém parkovišti o tom vím i 30 metrů daleko. A smrdí. Pouštím si to dopředu i doma v nevytápěné garáži. Takže když pak otevřu vrata, tak o tom vím. Ale je to naprosto jiný smrad než z výfuku. Nicméně bych se neodvažoval s tím v té garáži být. Citovat
JirikHL Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna (editace) @boban1108 Tak správně bys ho neměl ani zapínat, natož tam být s tím autem Viz. návod https://digital-manual.skoda-auto.com/w/cs_CZ/show/c05c9a73f05f96e9ac14452527c814a2_6_cs_CZ?ct=2d07bf56b150add4ac1445251cafd1ab_2_cs_CZ#titled3521574e41473 Editováno: 30. Ledna, autor: JirikHL 3 Citovat
boban1108 Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna Souhlas. Vím, neměl bych. Ale když už to mám, tak to chci využívat. A garáž je studená jako venku. No tak to pustím (kamenujte mě), přijdu, otevřu vrata dokořán, sednu a hned vyjedu. Citovat
JirikHL Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna Samozřejmě si to můžeš pouštět i ve své garáži, to ti nikdo nebere. Jen je je jasný, že v uzavřeném prostoru to smrdět bude, když to spaluje benzín . A ještě k tématu: Pokud se parkuje venku, tak je cítit mírný zápach jen u pravého podběhu (kde je NT), jinak je to (za mě) poznat jen podle hluku, který je dost podobný tomu (spíš nižší), jako když dobíhá sahara v létě... 2 Citovat
Gandi Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna Jak píše boban1108, když dojdu k autu tak ten spálený benzín smrdí, ale jen u auta ale naštěstí ne ve vnitř. Bude asi záležet co máte natankováno já Vervu 100 a docela smrdí. Stačí vypnout 1 minutu před příchodem a je to ok. Doběh topení není dlouhý. Hluk je ale dost veliký když je ticho a je to slyšet min. těch 30m a u baráku to slyším i doma přes trojsklo 7m od domu že to jede. Ale je to super věc, bez toho bych auto nechtěl. Citovat
Zzzzz Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna (editace) U TDI je to taky lehce cítit u auta, ale žádný smrad, zato uvnitř nic jen teploučko. Editováno: 31. Ledna, autor: Zzzzz 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.