Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím prosím vas kúpil som octaviu 4 sedan boli na nej 16 ky elektróny a zimne gumy.  To by som neriešil to my celkom vyhovuje . Ale otázka je čo kúpiť na leto 17 ky kvôli komfortu alebo 18ky aby auto lepšie vyzeralo. Ďakujem za každú radu,  skúsenosť 

Přesně jak jsi to napsal. 17ky kvůli komfortu a 18ky kvůli vzhledu 🙂 Jde o to, co ti víc vyhovuje. Pokud máš DCC asi 18ky pokud ne, tak já osobně bych do 18tek nešel.

Je to individuálna záležitosť, mám v poradí druhú Octaviu s 18", oba najazdené 175k a nikdy som nemal pocit nekomfortu, keď som šoféroval kolegovo auto na 17" cítil som sa narozdiel od môjho auta dosť neisto v zákrutách. Negatívom je, keď sa trafí väčšia diera na ceste, tým že je na disku obuté menej gumy, auto dostane poriadnu ranu. 

Aktuálne som konfiguroval nové auto - taktiež na 18". 

Jezdím léto na 18" a zimu na 17".

S 18" jsem naprosto v pohodě. 

O4 má vyšší profil pneu než O3 a pohodlnější podvozek,takže 

mi přijde, že Octavie 4 na 18" je komfortnější než Octavia 3 na 17". 

• Autor

No ja teraz jazdím na 205  55 R16 a nemám pocit ze by to plavalo ale to by som musel skúsiť tie 18ky aby som vedel porovnať 

• Autor

Mam na nej najazdené 140k práve že sa mi zdá dot tvrdý podvozok pri prejazde nerovností strpne celé auto a je to dosť počuť v interiéri,  alebo to bud uz tlmice kaput ? 

Jezdím léto i zimu na 19" a nepříjde mi to vůbec tvrdé. Každý to vnímá jinak a každý ti poradí to, co mu vyhovuje.

18" na OIV jsou komfortnější, než když jsem měl 17" na Scale. Nevím, jestli k tomu nepřispívají DCC tlumiče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.