Kevis Vloženo včera v 16:58 Sdílet Vloženo včera v 16:58 (editace) Dobrý den, omlouvám se jestli se to tu už řešilo, koupil jsem si Roomster 2014 bez maxidotu a ukazatel teploty oleje je to jediné proč mě mrzí že nemám maxidot. Je možné přeprogramovat displej aby i nemaxidot ukazoval teplotu oleje? Případně existuje nějaké separátní zařízení / displej který může teplotu ukazovat? Omlouvám se za pravděpodobně hloupé dotazy, na auta jsem noob. Editováno: včera v 16:58, autor: Kevis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami já mám MAX DOT a taky žádný teploměry a podobný věci nemám ani nejde mazat servis !!!!! Ani servisu se to nepovedlo .Minimálně 10 návodů vyzkoušely a nic. Musí se to mazat jen počítačem roomster Rakousko MAX DOT originál s autem 2007 . Jen velmi málo věcí to ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Do 2014 Roomstera by měl jít dát MaxiDOT, který to umí. Je to facelift a ten na rozdíl od ročníku 2007 tohle uměl. Stejné budíky měla i F2 po fl a Rapid. Obě auta máme doma a umí to. Juknu do Etky, jestli souhlasí čísla budíků l, kdyžtak jedny použitelné budíky z Rapida mám doma.... Pak sehnat někoho, kdo to umí nakódovat, musí se spárovat s imobilizérem a klíči a ECU kvůli kilometrům. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Jestli se nepletu, tak ještě záleží na tom, aby tam měl čidlo teploměru oleje. Vedle vypouštěcího šroubu oleje. Je to společný snímač G266 hladinový a teplotní. Ale z výroby ho mívaly jen auta s prodlouženým servisním intervalem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Ja jsem měl teplotni čidlo. Maxi dot jsem dodělal a ukazovani teploty oleje bylo. Měl jsem F2FL 2011rv. @Kevis se pta či na dipleju al'a nokia 3310 jde nakodovat teplotu oleje. Zakladni věc je taková či auto ma namontovane čidlo. Kodovanim se to zvladně. Editováno: před 3 hodinami, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.