Přejít na obsah

Roomster 2014 | Ukazatel teploty oleje i bez maxidotu?

Kevis

Doporučené příspěvky

Dobrý den, 

omlouvám se jestli se to tu už řešilo, koupil jsem si Roomster 2014 bez maxidotu a ukazatel teploty oleje je to jediné proč mě mrzí že nemám maxidot. Je možné přeprogramovat displej aby i nemaxidot ukazoval teplotu oleje? Případně existuje nějaké separátní zařízení / displej který může teplotu ukazovat? 

Omlouvám se za pravděpodobně hloupé dotazy, na auta jsem noob. 

Editováno: , autor: Kevis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám  MAX DOT  a  taky  žádný  teploměry  a podobný věci   nemám   ani  nejde  mazat  servis  !!!!!  Ani servisu se to  nepovedlo  .Minimálně  10 návodů  vyzkoušely  a nic.  Musí se to  mazat  jen  počítačem 

roomster Rakousko MAX DOT originál  s autem  2007 . Jen velmi málo věcí to  ukazuje     

Odkaz ke komentáři

Do 2014 Roomstera by měl jít dát MaxiDOT, který to umí. Je to facelift a ten na rozdíl od ročníku 2007 tohle uměl. Stejné budíky měla i F2 po fl a Rapid. Obě auta máme doma a umí to.

Juknu do Etky, jestli souhlasí čísla budíků l, kdyžtak jedny použitelné budíky z Rapida mám doma.... Pak sehnat někoho, kdo to umí nakódovat, musí se spárovat s imobilizérem a klíči a ECU kvůli kilometrům. 

Odkaz ke komentáři

Ja jsem měl teplotni čidlo. Maxi dot jsem dodělal a ukazovani teploty oleje bylo. Měl jsem F2FL 2011rv.

@Kevis se pta či na dipleju al'a nokia 3310 jde nakodovat teplotu oleje.

Zakladni věc je taková či auto ma namontovane čidlo. Kodovanim se to zvladně.

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...