Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj, často se pohybuju Jevíčko, Moravská Třebová, Svitavy a Olomouc, takže jak vidím něco zajímavýho, jeto jasný ;) Ještě vím o několika úlovkách, ale nato si musím vzít pořádnej foťák, pač to bude kvalita :smich:

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

Taky jsem našel...

post-9538-1246264568_thumb.jpg

post-9538-1246264577_thumb.jpg

post-9538-1246264585_thumb.jpg

mala ochutnavka toho, co jezdi v Chorvatsku za EXOTY lol

post-1940-1246273554_thumb.jpg

post-1940-1246273570_thumb.jpg

post-1940-1246273580_thumb.jpg

post-6147-1246710157_thumb.jpg
  • 3 týdny později...

a tu je tiež jedna :palec2:

post-30453-1248382787_thumb.jpg

post-30453-1248382794_thumb.jpg

post-30453-1248382800_thumb.jpg

Ach jo, tak jsem zase narazil na jednu hrůůzu. Asi brácha toho, kterej vlastní tu stříbrnou dvojkovou Octu,celou polepenou kravinama :smich:

Foto jsou hrozný, ale možná lepší nevidět :smich:

Co je asi největší hrůza, na pátejch dveří je vidět uprostřed dole pod SPZ šedá čmouha, to je klasický madlo - třeba na šuplíky u stolu lol poklice byly ve stylu ALU kol se špicema, kolem blinkrů v blatníku výdechy alá BMW či Méďa, nad kapotě plameny

post-8288-1248545714_thumb.jpgpost-8288-1248545729_thumb.jpg

dohajz.... to je fakt královskej hnus - chudák fabča :feve::ble

To je takovej větší chrom paket. :t

Ach jo, tak jsem zase narazil na jednu hrůůzu. Asi brácha toho, kterej vlastní tu stříbrnou dvojkovou Octu,celou polepenou kravinama :smich:

Foto jsou hrozný, ale možná lepší nevidět :smich:

Co je asi největší hrůza, na pátejch dveří je vidět uprostřed dole pod SPZ šedá čmouha, to je klasický madlo - třeba na šuplíky u stolu lol poklice byly ve stylu ALU kol se špicema, kolem blinkrů v blatníku výdechy alá BMW či Méďa, nad kapotě plameny

no nekecej že jsi takový betální úlovek chytl v Jevíčku :smich:

budu muset asi častěji vyrazit na město ;):smich:

Upraveno od Malta

Ta okta z toho Šibeniku je kura vyladěná lol

Malta, jj, doporučuju do Jeva, hlavně v pátek, to tam nakupuje půl okresu, takže se ti nemůže stát, že bys tam něco nenašel :smich:

Co to je za pekelný vůz na té fotce :-D. Dostal jsem málem infarkt myokardu. Nachápu jak může někdo takhle zprasit auto :kuk:

Ty woe,tak ta červená mi připomíná Gejza tuňiňk :smich::smich:

ten zlaty sedan alebo aka farba to je vyzera celkom dobre :)-_-;)

myslel jsi ten sedan u mně v příspěvku? to byla normální stříbrná metla

já taky myslel že je to sahara, má to takový nádech do zlatova

bylo to focený mobilem a ještě k tomu přes okno, ale byla to určitě stříbrná metla

Mr.zajda ano myslel som ten sedan co si odfotil a to je fakt striebona,??

nechci se hádat (už je to delší doba co jsem to fotil a ten mobil to takhlě zkresluje) ale myslím že byla na 100% stříbrná, ale ruku do ohně za to nedám

ok to je jedno ale je pekne upravena si myslim :)

tak dneska jdu nakoupit do kaufu a přijel frajer s kočičku rozhlížel se jestli ho všichni viděj ,pětkrat kontroloval jestli zamknul......tak sem musel ten jeho zazrak vyfotit škoda že sem stih jen ze zadu předek byl taky hustej....

a tady je slíbena fotka ktera by se dala nazvat sponzor milotecu....... :smich::smich::smich::smich: .... aneb nalep co jde... :feve:

post-2444-1248980711_thumb.jpg

no to je fakt děs, aneb řiďme se heslem "čím víc píčo... Milouštek, tím víc adidas" :D Ráco snad měl alespoň vkus na baby?, když na šlechtění aut je to poleno lol

jj hned sem očumoval pro inspiraci :-)))))....jinak babu sem viděl z dálky a celkem šla,povozil bych ji v jiny káře:-)))))))no byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.