alzbetka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 puklice=poklice uf to se mi ulevilo ja myslel že tam mám pulklinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Fabia 3 - koncept alebo jak Favo prekopat na Fabiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak já taky něco přihodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky umím totálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky umím totálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Taky umím totálky Ale já jsem to neřídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Dneska jsem dělal pořádek v mobilu a našel jsem tam tyto již starší fotky...tenkrát když jsem ji studoval tak kola byly 18ky tuším značky "Zentec" nebo tak něco a gumy 215/35/18...a to snížení...jééé..byl to celý nový pevný podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tak ta je špičková.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice no super..posuďte tak pánové tohle auto ukrást-stačí mít pilku na železo zamčenej volant viděl každý, zamčený kolo Policejní botou taky, ale zamčená kolo vysacím zámkem ještě nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tak ta je špičková.... Jj, hezky je tady vidět tvrzení "kola dělají auto" ale ještě bych si ho teda dovolil upravit na "kola a k nim úměrné snížení dělají auto" Ještě snad folie bych na to dal a konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 tak pánové tohle auto ukrást-stačí mít pilku na železo zamčenej volant viděl každý, zamčený kolo Policejní botou taky, ale zamčená kolo vysacím zámkem ještě nikdo No jako to bylo zabezpečení proti krádeži těch poklic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 hustěéééééééé mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No jako to bylo zabezpečení proti krádeži těch poklic no já to vidím jasně, je to prostrčený někam skrz disk, a kolo zajištěný-respektive auto proti rozjetí , jak říkají místní klasici, je to mrdááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 no já to vidím jasně, je to prostrčený někam skrz disk, a kolo zajištěný-respektive auto proti rozjetí , jak říkají místní klasici, je to mrdááá ahááá jo tak...tak to mě vubec nenapadlo myslel jsem,že to jen drží na pevno poklici k plecháču...tím pádem je to ještě větší mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Taky umím totálky kde se to stalo? vidím zlínské spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Dneska jsem dělal pořádek v mobilu a našel jsem tam tyto již starší fotky...tenkrát když jsem ji studoval tak kola byly 18ky tuším značky "Zentec" nebo tak něco a gumy 215/35/18...a to snížení...jééé..byl to celý nový pevný podvozek... takle to má vypadat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak tuhle jsem ulovil v Hronově u Plusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak tuhle jsem ulovil v Hronově u Plusu... černý angely bych asi volil u typu auta Máca a nebo Olin, tak jsou ty černý super, ale na sériovkách se mi to teda moc nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 černý angely bych asi volil u typu auta Máca a nebo Olin, tak jsou ty černý super, ale na sériovkách se mi to teda moc nelíbí to voe má vytuningovaný!!, dyk tam má milouštek masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 a chromovaný rámeček pod SPZ a chromovaný přítlaky stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 No a ještě chrom kliky.. No prostě taková obluda.. ale jen trochu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 No a ještě chrom kliky.. No prostě taková obluda.. ale jen trochu.. nic proti tomu nemám, jen jsem psal, že černé angely se hodí na auto né moc sériově upravené)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Už dlouho jsem po SY viděl jezdit upravenou fábču, ale nikdy jsem ji nikde neviděl stát, abych si ji prohlídl. Až teď ve středu se zadařílo Mám jen jednu fotku z mobilu, ale aspoň něco. Po chvíli kolem mě i projela. Zvuk má pěknej, podle motoru to bude asi 1,4. Barva to je ta samá, co má Máca. Pátý dveře si myslím, že to bude ten překryt, vzhledem k počtu doplňků od Milotecu Prahy škaredý, i způsob přidělání takovej lajdáckej. Předek auta byl origo předface.Milotec mračíka, celou kapotu a masku měl potáhlou karbonovou fólií. V interiéru jsem krom chromovejch doplňku, jako čudl ručky atd...viděl i 2x černý Sparco sedačky. Jak jel okolo, bylo vidět, že sedí fakt uplně na zemi, moc se mi to nelíbilo a byl to nějakej hopáček, okno stáhly a už to řvalo na celý Svitavy... Editováno: 24. Duben 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) to nevypadá na překryt od Milotecu - ten zachovává původní hranu - tady to vypadá, že je to zavařený do roviny navíc ten nárazník, světla, kliky, prahy, poklice... Editováno: 26. Duben 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Taky umím totálky Ale koukám, že máš vzadu jednu čirou lampu :D :smich: :smich: :smich: ted vazne skoda auta ale hlavne zustat cely Editováno: 26. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.