Přejít na obsah

Fotky Fábek z ulic

kodemi.:R

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit lol Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice lol no super..posuďte

tak pánové tohle auto ukrást-stačí mít pilku na železo :) zamčenej volant viděl každý, zamčený kolo Policejní botou taky, ale zamčená kolo vysacím zámkem ještě nikdo :):):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já to vidím jasně, je to prostrčený někam skrz disk, a kolo zajištěný-respektive auto proti rozjetí , jak říkají místní klasici, je to mrdááá lol

ahááá jo tak...tak to mě vubec nenapadlo myslel jsem,že to jen drží na pevno poklici k plecháču...tím pádem je to ještě větší mrda lol

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem dělal pořádek v mobilu a našel jsem tam tyto již starší fotky...tenkrát když jsem ji studoval tak kola byly 18ky tuším značky "Zentec" nebo tak něco a gumy 215/35/18...a to snížení...jééé..byl to celý nový pevný podvozek... :palec2:

takle to má vypadat!!! :palec2::)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Už dlouho jsem po SY viděl jezdit upravenou fábču, ale nikdy jsem ji nikde neviděl stát, abych si ji prohlídl. Až teď ve středu se zadařílo :) Mám jen jednu fotku z mobilu, ale aspoň něco. Po chvíli kolem mě i projela. Zvuk má pěknej, podle motoru to bude asi 1,4. Barva to je ta samá, co má Máca. Pátý dveře si myslím, že to bude ten překryt, vzhledem k počtu doplňků od Milotecu :)

Prahy škaredý, i způsob přidělání takovej lajdáckej. Předek auta byl origo předface.Milotec mračíka, celou kapotu a masku měl potáhlou karbonovou fólií. V interiéru jsem krom chromovejch doplňku, jako čudl ručky atd...viděl i 2x černý Sparco sedačky. Jak jel okolo, bylo vidět, že sedí fakt uplně na zemi, moc se mi to nelíbilo a byl to nějakej hopáček, okno stáhly a už to řvalo na celý Svitavy...

post-8288-1209039944_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...