Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 nemám problém v tom, někomu cokoliv říct o svým autě (krom zabezpečení ) ale osobně někde na sraze, nebo když mě ten člověk vidí jak vystupuju z auta, ale lístečky nesnáším, páč si myslím že to může bejt pokuta nebo nějaký trapný inzeráty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 lístečky za stěračem rovnou vyhazuju! už sem měl milióny dotazů ohledně kapoty a tahokovu v masce.. teď jestli to byly listečky od "zajemců o radu", nebo lístečky-parkovačky od m욍áků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No děs :-D Strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak to když mám lísteček já, prohlídnu si ho, většinou to jsou reklamy, takže ty letěj, ale kdyby mi tam někdo dal lísteček s nějakým dotaz, vypadalo to obstojně a dal tam nejlíp i mejla, klidně mu napíšu a zodpovím I když toho lístečku minule jsem si všiml až při stírání, tak pršelo, že se mi už nechtělo otevírat dveře, takže se párkrát povozil po čelním skle, než se rozmočil a roztrhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no vidíš a mě by to štvalo, že se mi se stěračem v zorným poli pohybuje nějakej trapnej cár papíru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 On se rozcuckoval, ještě než sem vyjel než si vždycky zacvaknu rádio, najdu tu pravou písničku na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 fabie stála před panelákem na parkáči. jianke jestli víš jak je autofam. tak na té ulici... jinak asi tam pojedu některej den, tak se zkusím poptat po majiteli. a zjisatit něco víc o této fabince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To bys byl hodnej. A kdyz tak zkus jestli ti da Email adresu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jasný, vím, kde je Autofam, sem tam když se nudím, ho jedu navštívit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Obluda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 chudák Fabka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ježiš, tohle fakt nepochopím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To je mrda to vypada jak stara fiesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Chudák...ale Igor, takhle to vypadá, že byla tvoje, pač zaparkovaná hezky u krajnice, uprostřed ničeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Otřesná Fiesta...lidi prostě nemaji vkus nebo já to fakt nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Junior tjůnink :ble Editováno: 17. Březen 2009, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) No to snad není možný jestli mu to nepolepili chlapi z hospody, když byli ožralí Editováno: 17. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jak si může dát někdo takovou barvu na auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No to jsou úlovky poslední dobou To přece není žádnej junior, ale ELEGANCE, i Superb by mohl tolik chromu závidět Taky o jednom vím, jen až ho chytnu do objektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dave33: moc pěknej junior, jen by to ještě něco chtělo....moment....jo, víc CHROMU Asi měly někde chromový lištičky v "akci" a projevila se tipicky česká nátura - když je to za málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jak si může dát někdo takovou barvu na auto? mě se třeba docela líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 kibi: Spíš bych řekl, že ty lišty byly zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Něco z Olmika. Focený mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ten Junior tuning...ty woe...lidi nemaji soudnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 kibi: Spíš bych řekl, že ty lišty byly zadarmo. v tom případě se divim že jich tam je tak málo...místo by se ještě našlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.