Březen 15, 200916 r nemám problém v tom, někomu cokoliv říct o svým autě (krom zabezpečení ) ale osobně někde na sraze, nebo když mě ten člověk vidí jak vystupuju z auta, ale lístečky nesnáším, páč si myslím že to může bejt pokuta nebo nějaký trapný inzeráty..
Březen 15, 200916 r lístečky za stěračem rovnou vyhazuju! už sem měl milióny dotazů ohledně kapoty a tahokovu v masce.. teď jestli to byly listečky od "zajemců o radu", nebo lístečky-parkovačky od m욍áků
Březen 15, 200916 r Tak to když mám lísteček já, prohlídnu si ho, většinou to jsou reklamy, takže ty letěj, ale kdyby mi tam někdo dal lísteček s nějakým dotaz, vypadalo to obstojně a dal tam nejlíp i mejla, klidně mu napíšu a zodpovím I když toho lístečku minule jsem si všiml až při stírání, tak pršelo, že se mi už nechtělo otevírat dveře, takže se párkrát povozil po čelním skle, než se rozmočil a roztrhal
Březen 15, 200916 r no vidíš a mě by to štvalo, že se mi se stěračem v zorným poli pohybuje nějakej trapnej cár papíru!
Březen 15, 200916 r On se rozcuckoval, ještě než sem vyjel než si vždycky zacvaknu rádio, najdu tu pravou písničku na CD
Březen 15, 200916 r fabie stála před panelákem na parkáči. jianke jestli víš jak je autofam. tak na té ulici... jinak asi tam pojedu některej den, tak se zkusím poptat po majiteli. a zjisatit něco víc o této fabince.
Březen 16, 200916 r Chudák...ale Igor, takhle to vypadá, že byla tvoje, pač zaparkovaná hezky u krajnice, uprostřed ničeho
Březen 17, 200916 r No to snad není možný jestli mu to nepolepili chlapi z hospody, když byli ožralí Upraveno Březen 17, 200916 r od HjM
Březen 17, 200916 r No to jsou úlovky poslední dobou To přece není žádnej junior, ale ELEGANCE, i Superb by mohl tolik chromu závidět Taky o jednom vím, jen až ho chytnu do objektivu
Březen 18, 200916 r Dave33: moc pěknej junior, jen by to ještě něco chtělo....moment....jo, víc CHROMU Asi měly někde chromový lištičky v "akci" a projevila se tipicky česká nátura - když je to za málo
Březen 20, 200916 r kibi: Spíš bych řekl, že ty lišty byly zadarmo. v tom případě se divim že jich tam je tak málo...místo by se ještě našlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.