Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj, často se pohybuju Jevíčko, Moravská Třebová, Svitavy a Olomouc, takže jak vidím něco zajímavýho, jeto jasný ;) Ještě vím o několika úlovkách, ale nato si musím vzít pořádnej foťák, pač to bude kvalita :smich:

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

Taky jsem našel...

post-9538-1246264568_thumb.jpg

post-9538-1246264577_thumb.jpg

post-9538-1246264585_thumb.jpg

mala ochutnavka toho, co jezdi v Chorvatsku za EXOTY lol

post-1940-1246273554_thumb.jpg

post-1940-1246273570_thumb.jpg

post-1940-1246273580_thumb.jpg

post-6147-1246710157_thumb.jpg
  • 3 týdny později...

a tu je tiež jedna :palec2:

post-30453-1248382787_thumb.jpg

post-30453-1248382794_thumb.jpg

post-30453-1248382800_thumb.jpg

Ach jo, tak jsem zase narazil na jednu hrůůzu. Asi brácha toho, kterej vlastní tu stříbrnou dvojkovou Octu,celou polepenou kravinama :smich:

Foto jsou hrozný, ale možná lepší nevidět :smich:

Co je asi největší hrůza, na pátejch dveří je vidět uprostřed dole pod SPZ šedá čmouha, to je klasický madlo - třeba na šuplíky u stolu lol poklice byly ve stylu ALU kol se špicema, kolem blinkrů v blatníku výdechy alá BMW či Méďa, nad kapotě plameny

post-8288-1248545714_thumb.jpgpost-8288-1248545729_thumb.jpg

dohajz.... to je fakt královskej hnus - chudák fabča :feve::ble

To je takovej větší chrom paket. :t

Ach jo, tak jsem zase narazil na jednu hrůůzu. Asi brácha toho, kterej vlastní tu stříbrnou dvojkovou Octu,celou polepenou kravinama :smich:

Foto jsou hrozný, ale možná lepší nevidět :smich:

Co je asi největší hrůza, na pátejch dveří je vidět uprostřed dole pod SPZ šedá čmouha, to je klasický madlo - třeba na šuplíky u stolu lol poklice byly ve stylu ALU kol se špicema, kolem blinkrů v blatníku výdechy alá BMW či Méďa, nad kapotě plameny

no nekecej že jsi takový betální úlovek chytl v Jevíčku :smich:

budu muset asi častěji vyrazit na město ;):smich:

Upraveno od Malta

Ta okta z toho Šibeniku je kura vyladěná lol

Malta, jj, doporučuju do Jeva, hlavně v pátek, to tam nakupuje půl okresu, takže se ti nemůže stát, že bys tam něco nenašel :smich:

Co to je za pekelný vůz na té fotce :-D. Dostal jsem málem infarkt myokardu. Nachápu jak může někdo takhle zprasit auto :kuk:

Ty woe,tak ta červená mi připomíná Gejza tuňiňk :smich::smich:

ten zlaty sedan alebo aka farba to je vyzera celkom dobre :)-_-;)

myslel jsi ten sedan u mně v příspěvku? to byla normální stříbrná metla

já taky myslel že je to sahara, má to takový nádech do zlatova

bylo to focený mobilem a ještě k tomu přes okno, ale byla to určitě stříbrná metla

Mr.zajda ano myslel som ten sedan co si odfotil a to je fakt striebona,??

nechci se hádat (už je to delší doba co jsem to fotil a ten mobil to takhlě zkresluje) ale myslím že byla na 100% stříbrná, ale ruku do ohně za to nedám

ok to je jedno ale je pekne upravena si myslim :)

tak dneska jdu nakoupit do kaufu a přijel frajer s kočičku rozhlížel se jestli ho všichni viděj ,pětkrat kontroloval jestli zamknul......tak sem musel ten jeho zazrak vyfotit škoda že sem stih jen ze zadu předek byl taky hustej....

a tady je slíbena fotka ktera by se dala nazvat sponzor milotecu....... :smich::smich::smich::smich: .... aneb nalep co jde... :feve:

post-2444-1248980711_thumb.jpg

no to je fakt děs, aneb řiďme se heslem "čím víc píčo... Milouštek, tím víc adidas" :D Ráco snad měl alespoň vkus na baby?, když na šlechtění aut je to poleno lol

jj hned sem očumoval pro inspiraci :-)))))....jinak babu sem viděl z dálky a celkem šla,povozil bych ji v jiny káře:-)))))))no byl to od oka nějakej cucák takže bych to typnul i na nějakyho echt plyšáka v kabině

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.