kodemi.:R Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 zas neco noveho Vsak me znate sry neumazal sem spz ale to je cajk ne? pak sem na vaclavaku jeste potkal jedno stribrny rs uplne seriový s černyma polepama nečeho nevim čeho ale to mi furt ujiždělo tak sem to nemoh vyfotit. možná někdo tyhle rska znáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 To sem byl asi JA! ;) :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 cim te uchvatila, zes ji vyfotil? i tady u nas jezdi dost RSek, ale zadnou sem nemel chut fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 cim te uchvatila, zes ji vyfotil? i tady u nas jezdi dost RSek, ale zadnou sem nemel chut fotit asi tak, nechápu proč sem dáváš fotky seriovího a ještě pěkně zasranýho auta??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 asi tak, nechápu proč sem dáváš fotky seriovího a ještě pěkně zasranýho auta??!! proč na straně 8, poslední a předposlední příspěvek je úplně o ničem. Nevím co je zajímavé na nápisu Fabia htp? tady je aspoň vidět celé auto, ikdyž zasrané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 proč na straně 8, poslední a předposlední příspěvek je úplně o ničem. Nevím co je zajímavé na nápisu Fabia htp? tady je aspoň vidět celé auto, ikdyž zasrané. nevim proč fotí nápis, asi snaha o umělecké foto ale prostě nechápu smysl toho proč sem dávat fotky naprosto seriovího auta vyfocenýho někde na ulici.., a prostě fabku je vidět na každym rohu a FRS na každym třetim, prostě když už to sem dávám, tak ať je natom něco zajímavího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 tak by to mělo byt, zas na druhou stranu zasrané rs se tak častop nevidí, no i když u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice no super..posuďte Editováno: 30. leden 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 to si ale nedokáži představit co to dělá za jízdy (nebo že by to šlo před jízdou demontovat?). Asi jo, jinak by mu to vytrhlo volant z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) to si ale nedokáži představit co to dělá za jízdy (nebo že by to šlo před jízdou demontovat?). Asi jo, jinak by mu to vytrhlo volant z ruky Přesně tak.....vyvážení kola musí byt to tam..taky mě to hned napadlo..měl to na obou předních kolech..zadní byly bez této super ozdoby... Editováno: 30. leden 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jinak toto jsem potkal včera v noci při cestě domu.. SPZ-Brno ...jel jsem okolo uviděl nizoučké auto a ten světlý panel a už jsem stál na brzdách omlouvám se za kvalitu...mobil a úplná tma nejdou dohromady... sice to není Fabka ale snad odpustíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Přesně tak.....vyvážení kola musí byt to tam..taky mě to hned napadlo..měl to na obou předních kolech..zadní byly bez této super ozdoby... Hele medvěde:-D jdi se radši učit jo? Ale jinak je to jak někteří říkají mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice no super..posuďte asi mu to při akceleraci moc hrabe, tak trochu zatížil přední nápravu :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Hele medvěde:-D jdi se radši učit jo? Ale jinak je to jak někteří říkají mrda Tss ,že to říkáš zrovna ty Myslím,že zkouškové ještě nezkončilo ne ?? Hybaj taky ke knížkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) asi mu to při akceleraci moc hrabe, tak trochu zatížil přední nápravu :p :p Třeba má někde schovaný parní kotel a používá to jako alternativní pohon auta...vytáhne takový ty tyčky jak měly lokomotivy a jede lol Editováno: 30. leden 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice no super..posuďte Kua s tímhle kdyby se rozjel, tak je pěkně nebezpečný pro celé okolí Vždyť kdoví jak mu to tam drží a ulítnout mu to za jízdy tak je to jak neřízená střela a Pán Bůh s každým, koho by pak takový amatérský krám při svém letu potkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Nedávno jsem potkal super fabku v nakupáku u nás...zdála se být úplně obyč zaparkoval jsem vedle ní..vystoupil ale co jsem potom uviděl me silně pobavilo...hned jsem to musel vyfotit Nazval bych to jako "Medvěd block" na poklice no super..posuďte Nemám slov...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Na parkovišti u nejmenovaného supermarketu byl minisraz fabia black club . Ta černá je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Na parkovišti u nejmenovaného supermarketu byl minisraz fabia black club .Ta černá je moje Tak ta tvoje je pěkná a ta druhá strašně škaredá Editováno: 5. Březen 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak ta tvoje je pěkná a ta druhá strašně škaredá Dík myslíš tu s kulatejma kolama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dík myslíš tu s kulatejma kolama? jj, verzi kraťas a čumákem ke sloupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj, verzi kraťas a čumákem ke sloupu No tak dobře poznal jsi to jo a na tom čumáku má stříbrnou masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 vím která.....ta s puklicema...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 vím která.....ta s puklicema...???? Co je to puklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 puklice=poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.