rcd.net Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Čau kluci..vybiráme s přítulkyní nějakou dovolenou a vybrali jsme tento hotel..tak se jen zeptam,zda už tam někdo náhodou nebyl nebo tak..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ahoj, v egyptě jsem byl loni v únoru, byla to pecka jinak zkus tenhle odkaz, myslím, že tam bude recenze toho hotelu.. http://www.doegypta.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jj dik za link..uz sme to poresili a uz asi nic jineho hledat nebudem..pristi tyden to pujdeme zaplatit a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Skvělá volba, byl jsem tam, mám nějaké foto kdyby byl zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Egypt je v pohode, akorat mentalita mistnich je nekdy dost OTRAVNA, nic neni free, to si zapis za usi jako prvni... A priprav se na mozne strevni potize, ale mistni prasky to jisti, evropsky tam sou na dve veci... Jo a jestli mas mladou v blond, tak si ji mooc hlidej... Editováno: 20. leden 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Skvělá volba, byl jsem tam, mám nějaké foto kdyby byl zájem... jo super..jestli by ti to nevadilo tak bych se mrknul..me je to tak celkem jedno ale mladou to zajima... kdyztak neco prosim posli na mail: rcd.net@seznam.cz dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Egypt je v pohode, akorat mentalita mistnich je nekdy dost OTRAVNA, nic neni free, to si zapis za usi jako prvni...A priprav se na mozne strevni potize, ale mistni prasky to jisti, evropsky tam sou na dve veci... Jo a jestli mas mladou v blond, tak si ji mooc hlidej... jj mlada je blond mam se bat???radsi ji pro jistotu necham doma vlastne oni tam nemaji zadny bloncky co???asi jim to prijde vzacne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meligen Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Byl jsem tam předloni. Super hotel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Taky mám mladou blond a byloto docela drsný. Několikrát jsem myslel, že jim dám už do držky. Pořád něco pokřikujou, čumí jak dementi a strašně rádi si šáhnou. Nejčastější finta byla, že jdou jako okolo a náhodou o ní zavadí. Faktem ale je, že se to většinou stávalo na jihu, v Asuánu, protože tam je mnohem míň turistů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a tady příklad, co s Egypťanama dělá nezahalená ženská a ještě k tomu blondýna...jak čučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a tady příklad, co s Egypťanama dělá nezahalená ženská a ještě k tomu blondýna...jak čučí tak to je fakt mazec..jak se rika:jiny kraj,jiny mrav jak to tak vidim tak nikam nepojedem a zustaneme doma...nebo si vezmu misto mlade nejakyho clena tady z fora a bude vystarano...po nas cumet nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a tady příklad, co s Egypťanama dělá nezahalená ženská a ještě k tomu blondýna...jak čučí tak na tu bych taky čučel ps: nejsem egypťan jinak tohle co popisujete je nic proti tomu, co se děje v Asii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ty blaho, Olo... Das mi na ni cislo jejiho mobilu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To je moje přítulkyně, jsme spolu už hodně dlouho... číslo nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No ale kdyz mi das jeji cislo, tak ti usetrim hrozne moc penez Predstav si, ze uz za ni nebudes muset platit v restauraci, nebudes ji muset kupovat darecky a tak podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No ale kdyz mi das jeji cislo, tak ti usetrim hrozne moc penez Predstav si, ze uz za ni nebudes muset platit v restauraci, nebudes ji muset kupovat darecky a tak podobne Nedám, už za ní utrácím 9 let, tak to teď nezahodím,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 9 let? No tak kdy do toho praštíte? Zveš nás na svatbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No,rozhodně nejsem Egypˇˇtan,ale asi bych čuměl stejně jako on.Gratuluju,je opravdu hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 21. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2007 sakra tady si clovek zalozi tema aby dostal nejakou radu a objevi se nejaka bloncka na fotce a cele se to tady zvrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 9 let? No tak kdy do toho praštíte? Zveš nás na svatbu? Svatba asi ne, ale chci jí přivézt na nějakej sraz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To radsi nedelej, nebo 9 let bude konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 9 let? No tak kdy do toho praštíte? Zveš nás na svatbu? Svatba asi ne, ale chci jí přivézt na nějakej sraz.. Taky bych to nedělal,znáš lidi,dneska je to samej Franta Rovina co by nikdy nešel kámošovi po holce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 sakra tady si clovek zalozi tema aby dostal nejakou radu a objevi se nejaka bloncka na fotce a cele se to tady zvrhne Tady na foru je to skoro vždycky tak s těma ženskejma.. Zpátky k tématu: taky se chystám zase do Egypta, chtěl jsem nejdřív do Tunisu, ale v dubnu je tam ještě zima. Asi poletím zase do Hurghady a vybral jsem hotel Aqua Blue Resort. Nebyl jste tam někdo?? ještě odkaz: http://www.eximtours.cz/hotel/index.php?ho...8&termin=114862 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) Jo a jeste bych chtel upozornit, ze Egyptske hotely mohou v hlavni sezone bouzel nabirat o cca5% vice nez maji kapacitu a primo po pristani si cestovky (vsechny) rozdelovali pripadne klienty z obsazenych hotelu do jinych h. stejne kategorie, stalo se to asi trem parum a nebyly z toho moc naseny, ja jsem mel nastesti hotel, kterej jsem si vybral. ...ale bylo to v srpnu, ted to asi nehrozi ...kdyz jsme v 1,30 rano pristavali, tak bylo 32stupnu, ve dne kolem 45 a pri vejletu do Kahiry a Luxoru dokonce pres 55 a to fakt nekecam, vypil sem asi 1Ol. vody.... v hotelu v baru u bazenu jsme davali bezne deset tech jejich vodovejch piv a nakou tu vodku z dzusem a nebylo to vubec znat, tam se to all inclusive fakt vyplatilo Editováno: 21. leden 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Taky jdu jen do all inclusive, chci se pořádně poválet a odpočinout si. Když jsem tam byl loni, tak jsem celej Egypt procestoval, tak letos válečka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.