bennoch69 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března (editace) Dobrý den , objevil jsem docela zajímavý problém. Poslední dobou se stále více začínají objevovat na rohožce za řidičem drobky molitanu , nejdříve jsem myslel že je to bordel z bot ale zjistil jsem , že je to molitan a drolí se ze sedačky řidiče. Drobky vypadávají z opěradla , když na něj párkrát bouchnu rukou , tak se sypou drobky na rohož ze spodní části opěradla jak končí textilní potah. Auto je ještě do 11/25 v záruce , myslíte , že je to na reklamaci ? Popř. jestli se s tím již někdo nesetkal a jak byla řešena případná reklamace , jestli výměna sedačky nebo jestli reklamaci vůbec v ŠA uznali. Editováno: 10. Března, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Jednoznačně reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března ani by som sa nezapodieval s myšlienkami či je to na reklamáciu ak je to v záruke. rovno im to tam zober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 10. Března Autor Sdílet Vloženo 10. Března (editace) Sám jsem zvědavý jak se k tomu servis potažmo ŠA postaví. Zároveň bych teda vyreklamoval starou známou vadu samovolného sklápění opěradla sedačky což se zde taky řeší ve velkém. Tento problém se též týká i mě ale nějak jsem to neřešil , vždycky po nasednutí jsem jen pootočil naklápění sedadla o půl otáčky zpátky. Jen by mě docela zajímalo pokud reklamaci uznají jestli přečalouní sedačku na nový rám s tím , že dají nový molitan a starý potah nebo dají celou novou sedačku pokud má dvě reklamované vady. To by znamenalo , že budu zase min. tři dny bez auta. Kdyby dali celou novou , tak tu mají vyměněnou za půl dne 🫣 Editováno: 10. Března, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března @bennoch69 v živote sme sa s niečím takýmto nestretli... reakcia servisu, veď daj vedieť Sedačku som riešil ako 1. ja, bol som priekopník a veru pár ľudí aj tu na fóre sa z toho "smialo" a servis, škoda reči...to nie je možné, atď. K reklamácii si sprav "terčíkový systém" čiarku na koliesko nastavovacie a čiarku na fixnú časť sedačky, ten plast za tým. Najlepšie nalepiť papier a na neho čiarku. Zrovnaj to pred jazdou, nafoť polohu čiarok na sedačke, stav km a po jazde stav km a polohu zase. Na základe toho ti bude uznaná reklamácia. Rovno ešte predtým ako im donesieš auto. Ten terčíkový systém som lepil ja na mojom aute ako priekopník a teraz to má ŠA ako požiadavku na reklamáciu. Pri poslednej mi to ukazoval v manuáli servisný technik a rehotal som sa, že aha toto poznám Síce s padajúcou sedankou sa nikdy nestetli, neexistuje to, ale terčíkový systém prebrali od nás tu čo sme reklamovali z fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března @bennoch69 neviem ako to je v čr, ale pri reklamácii čo nevyriešia v ten istý deň máš nárok na náhradné vozidlo bezplatne. takže by ti mali poskytnúť aj to. no priprav sa, že prístup bude typicky "pozitívny" a budeš sa musieť dožadovať. Mne nárok uznali pri reklamáciách, ale auto mi vraj nedajú, lebo nemajú. Až po intervencii cez importéra stiahli auto zamestnancovi, čo jazdil na prevádzačke z práce a do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.