Přejít na obsah

poděkování

culda

Doporučené příspěvky

Takže jesště jednou díky Vášo ,konečně mam zadní kotoučovou nápravu .Jinak cesta domu v pohodě vůbec se to nezahřálo ,jen se to musí pořádně zajet .sice jsem dnes najel 760 km ,ale mam to co jsem chtěl .Takže díky a budu se těšit na ty senzory . Díky Culda :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do P-DELE :(  :(  :(  :(

jak daleko je Praha - Prostejov?

Prstem po mape kousek :D

Ja to mam 220km a stejne se to kolikrat vyplati ;) ...teda pokud mas naftaka :p

Ja se ale ptal Praha - Prostejov, ale ty asi nejsi Praha, ne? Jo to je vyhoda mit naftaka kdyz nafta je uz drazsi nez beno! :p:p:p:p

Odkaz ke komentáři

Ja se ale ptal Praha - Prostejov, ale ty asi nejsi Praha, ne? Jo to je vyhoda mit naftaka kdyz nafta je uz drazsi nez beno! :p:p:p:p

Bude to tak 270km max.; tak to mate u vas naky divny benzinky, u nas to je nasteno, ja projedu pri 220km tak do 700kc pri svizne jizde, s benalem tak 1000kc+ pocitej.

Co jsem jednou jel z centra Prahy do Prostejova, tak to bylo myslim 260km a s 1.8T me to stalo 1300,-kc, ale to jsem dost pospichal....

Odkaz ke komentáři

Bude to tak 270km max.; tak to mate u vas naky divny benzinky, u nas to je nasteno, ja projedu pri 220km tak do 700kc pri svizne jizde, s benalem tak 1000kc+ pocitej.

Co jsem jednou jel z centra Prahy do Prostejova, tak to bylo myslim 260km a s 1.8T me to stalo 1300,-kc, ale to jsem dost pospichal....

Tak to ja projedu 800,-

Odkaz ke komentáři

u nás nafta 25,4 a benzín 25,7 kč

U nas a v okoli nastejno, ale to mas jedno, ta spotreba co mam o 3litry nizssi, oproti tomu nez kdybych jel s benalem to vzdy vykompenzuje...

To Davon ..joo 800,- projedes, ale tak na jednu jizdu :p

Nebudu to tu uz zasirat OT.

Bud tak hodnej... :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...