Milda1999 Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Zdravím mám Fabii 1.4 74kw chtěl jsem se zeptat jestli mi utáhne karavan o váze 1100kg jestli nemá někdo zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Výkonem to utáhne. Za 44kW semvtahnul 1200 kg a šlo to. Nebyla to raketa, ale ani sem nebyl brzda provozu. Spíš se podívej kolik kg máš v techničáku na kulu. Myslím, že 1100 kg tam nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Koukni na výrobní štítek (vedle akumulátoru na blatníku) Je tam celková hmotnost a v posledním řádku je celková hmotnost v soupravě. Rozdíl v hmotnostech je to, co legálně utáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fear Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Nebrzděný maximálně 450kg a brzděný 1000kg 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března před 2 hodinami, tomik.cesko napsal: Koukni na výrobní štítek (vedle akumulátoru na blatníku) Je tam celková hmotnost a v posledním řádku je celková hmotnost v soupravě. Rozdíl v hmotnostech je to, co legálně utáhneš. Není úplně pravda. To sou max hodnoty, ale tažný to může mět jinak. Sundavací má většinou menší hodnoty než pevný. Proč hledat v autě a lovit k tažnýmu pod auto, když ty údaje najde ve velkým TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.