Přejít na obsah

Poškrábání laku houbičkou

jirkasta3

Doporučené příspěvky

Dnes se mi povedlo při čištění trvanlivého ptačího trusu opravdu "mistrovské" dílo. Ačkoliv na mytí mám samozřejmě všechno z mikrovlákna, chytl jsem totální zatmění mozku a jal se čistit trus hrubou stranou klasické houbičky. Výsledek je na obrázku. Ačkoliv nejsem přehnaný estet a u laku si všímám hlavně toho, aby nebyl děravý do plechu kvůli korozi, tohle mě mrzí. Má někdo zkušenost s tímto? Případně komu se povedlo něco podobného, tuší, jak to nějak napravit?

13.jpg

12.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, Karel z HK napsal:

Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜

Tohle bylo opravdu velký ultra trvanlivý ho..o a jak jsem psal, chytil jsem totální zatmění mozku. Já mám auto jako pracovní stroj nebo chcete-li spotřební zboží a kosmetika mi žíly tolik netrhá jako některým jiným. Jsem hlavně naštvanej na sebe, že mi to nedošlo. Ale vím, že se stávají i horší věci

Editováno: , autor: jirkasta3
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Karel z HK napsal:

Na smůlu existují přípravky, třeba Auto Finesse ObliTARate Gel.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...