jirkasta3 Vloženo Čtvrtek v 14:25 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 14:25 Dnes se mi povedlo při čištění trvanlivého ptačího trusu opravdu "mistrovské" dílo. Ačkoliv na mytí mám samozřejmě všechno z mikrovlákna, chytl jsem totální zatmění mozku a jal se čistit trus hrubou stranou klasické houbičky. Výsledek je na obrázku. Ačkoliv nejsem přehnaný estet a u laku si všímám hlavně toho, aby nebyl děravý do plechu kvůli korozi, tohle mě mrzí. Má někdo zkušenost s tímto? Případně komu se povedlo něco podobného, tuší, jak to nějak napravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo Čtvrtek v 16:59 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 16:59 Proboha, tak si kdysi kdysi taky zničil švagr celou střechu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo Čtvrtek v 17:24 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:24 Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Vloženo Čtvrtek v 17:37 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:37 Na kousky smůly se musí vařící vodou, to jde dolů samo. Takže vapka s horkou vodu a nemáš tam zadne pamatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasta3 Vloženo Čtvrtek v 17:53 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 17:53 (editace) před 30 minutami, Karel z HK napsal: Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Tohle bylo opravdu velký ultra trvanlivý ho..o a jak jsem psal, chytil jsem totální zatmění mozku. Já mám auto jako pracovní stroj nebo chcete-li spotřební zboží a kosmetika mi žíly tolik netrhá jako některým jiným. Jsem hlavně naštvanej na sebe, že mi to nedošlo. Ale vím, že se stávají i horší věci Editováno: Čtvrtek v 17:55, autor: jirkasta3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo Čtvrtek v 18:03 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 18:03 před 37 minutami, Karel z HK napsal: Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Na smůlu existují přípravky, třeba Auto Finesse ObliTARate Gel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo Pátek v 04:54 Sdílet Vloženo Pátek v 04:54 Nejlepší by bylo sehnat někoho, kdo dělá detailing a nechat to strojně vyleštit. Sám bez leštičky to podle mě nevyřešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo Pátek v 05:34 Sdílet Vloženo Pátek v 05:34 Taky bych to nechal odborníkům, za ten kousek to bude pár korun a s jistotou, že zachrání co se dá a neudělají případně další škody. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.