jirkasta3 Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna Dnes se mi povedlo při čištění trvanlivého ptačího trusu opravdu "mistrovské" dílo. Ačkoliv na mytí mám samozřejmě všechno z mikrovlákna, chytl jsem totální zatmění mozku a jal se čistit trus hrubou stranou klasické houbičky. Výsledek je na obrázku. Ačkoliv nejsem přehnaný estet a u laku si všímám hlavně toho, aby nebyl děravý do plechu kvůli korozi, tohle mě mrzí. Má někdo zkušenost s tímto? Případně komu se povedlo něco podobného, tuší, jak to nějak napravit? Citovat
ben06 Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna Proboha, tak si kdysi kdysi taky zničil švagr celou střechu auta Citovat
Karel z HK Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Citovat
jirkash Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna Na kousky smůly se musí vařící vodou, to jde dolů samo. Takže vapka s horkou vodu a nemáš tam zadne pamatky. Citovat
jirkasta3 Vloženo 10. Dubna Autor Vloženo 10. Dubna (editace) před 30 minutami, Karel z HK napsal: Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Tohle bylo opravdu velký ultra trvanlivý ho..o a jak jsem psal, chytil jsem totální zatmění mozku. Já mám auto jako pracovní stroj nebo chcete-li spotřební zboží a kosmetika mi žíly tolik netrhá jako některým jiným. Jsem hlavně naštvanej na sebe, že mi to nedošlo. Ale vím, že se stávají i horší věci Editováno: 10. Dubna, autor: jirkasta3 Citovat
Ort Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna před 37 minutami, Karel z HK napsal: Hezký. Manželka byla v neděli na šití a v pondělí povídá " viděl jsi to ho..o na kapotě" . Tak jsem se v úterý vydal do garáže, řádně jsem to namočil a jemným štětečkem sundal. Jó jsou tam kousky smůly z Chorvatských borovic v kempu ale odolávaj benzínu i ředidlu tak to beru jako "keramickou ochranu laku"😜 Na smůlu existují přípravky, třeba Auto Finesse ObliTARate Gel. Citovat
ferokulda Vloženo 11. Dubna Vloženo 11. Dubna Nejlepší by bylo sehnat někoho, kdo dělá detailing a nechat to strojně vyleštit. Sám bez leštičky to podle mě nevyřešíš. Citovat
MIgráček Vloženo 11. Dubna Vloženo 11. Dubna Taky bych to nechal odborníkům, za ten kousek to bude pár korun a s jistotou, že zachrání co se dá a neudělají případně další škody. 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.