bobesh Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Ahoj. Prave jsem si privezl novy S4 L&K 2.0 TSI 195kW na R19. Predepsane tlaky pneu jsou vpredu i vzadu 2.9. To mi prijde hodne vysoko a predpokladal bych ze je to kvuli ekologii a spotrebe. Na jaky tlak prosim hustite Vy? Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Stejná motorizace a foukám na 2,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Asi v tomto nejsem správný Čech, ale přiznám si, že nejsem odborník na všechno, a navzdory všem hospodským radám se zkrátka řídím tím, co mi doporučuje výrobce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna 2,9 je dost to v lete bude aj cez 3,0. Nederie vam to stred pneu pri takych tlakoch? Ja som fukal na 2,5 a stred pneu total zjazdeny a prva otazka v servise ci neprefukujem pneu. 2,5 mam podla Skodovky predpisane a daval som 2,8 do Chorvatska plne nalozeny a uz to bolo tvrde ako svina. Mam sice Sup III no ale ajtak. Mozno by som napisal vyrobcovi danej pneu resp. nejakemu zastupeniu v CR ci su take tlaky v poriadku. Mozno neodpisu ale za mail nedas nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna (editace) Ahoj, ja mam S4 L&K 2.0 TSI 150kW na R19 a mam predepsanych 2,5 vpredu i vzadu. Editováno: 14. Dubna, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna (editace) Aha, mám S4 L&K TSI 4x4 liftback a tlaky mám minimálně 2,8, ale až 3,4. To je zvláštní. Při nižším tlaku auto "nadává" a nutí mě dofoukat. Dám to tam normálně a je to vzhůru nohama. Dám to tam vzhůru nohama a je to zas vzhůru nohama. Editováno: 15. Dubna, autor: mito7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo Pátek v 11:46 Sdílet Vloženo Pátek v 11:46 To su krali toto Dozadu 3,4 S tym chces ist na dovolenku, by ma drblo na rozbitej madarskej dialnici na tych dierach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo Pátek v 12:05 Sdílet Vloženo Pátek v 12:05 Co im uz uplne drbe. By som sa spytal vazne v Skodovke ci ti preplatia nerovnomerne zjazdene pneu kvoli takym tlakom. Aj 2,8 je vela a nie 3,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo Pátek v 12:23 Sdílet Vloženo Pátek v 12:23 2,3 na nase cesty max. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo Pátek v 13:46 Sdílet Vloženo Pátek v 13:46 To je tak pro jízdu jen s řidičem - chtěl bych při takovém tlaku vidět ta kola při plném zatížení. 3,4 je na druhou stranu trochu extrém - to se mi taky nezdá. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Ja jazdím sám, resp. žena má 47 kíl a dieťa je v sedačke ešte 2.6 pochopím ale viac nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami foukejte to, co je na víčku. výrobce to nějak vymyslel a tak to má být. zbytečně řešíte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.