Pajos556 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Ahoj, už si nevím rady. Koupil jsem o2 s 1.6 MPI 75kw na LPG. Uz od koupě je s motorem problém že prostě při přidání plynu tarokuje, cuká, úplně přesně jak jízda na sytič. Měnil jsem svíčky, kabely, a váhu vzduchu. Čistil jsem EGR a problém přetrvává. Dělá to jak na benzín tak na LPG. Po ohřátí motoru to trochu přestane ale stejně je cítit že se tomu nechce. Ale hlavně na dvojku, dám plný a začne se dusit, jakmile motoru trochu odlehcim spojkou a dostane se do větších otáček tak vystřelí jak raketa a pak už se to neděje. Diagnostika neukáže absolutně nic. Kdyby vás něco napadlo dejte vědět, kdyžtak mě čeká asi nějaký servis s pořádnou diagnostikou. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami @Pajos556 Ahoj, nejde o podobný problém jako v těchto tématech? V obou případech se zdá, že pomohla výměna katalyzátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajos556 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Hele tohle asi nebude ten případ. Tady je úplně jasně znát že to netáhne jen v určitém režimu. Ve vyšších otáčkách to jede nádherně (teda přijde mi že to nejede špatně) ale samozřejmě svíčky co jsem vyndal původní byli strašný. Kdyby aspoň ten katik nebyl svařený na pevno... Ale dobré vědět, hold si kdyžtak udělám aspoň příruby na katiku ať jde dobře sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.