Březen 30, 200916 r Mám novou O2 FL a vybírám nový kola. Tohle by se asi k černý perleti hodilo ne? Mě se osobně víc líbí ty deseti paprskový, ale problém je v tom, že jsou pouze 20" :-( ale nevzdávám a hledám ...
Březen 30, 200916 r Tak mam taky přezuto. Kola 17" pneu Pirelli Pzero rosso 225/45 Jeste prilepit k zemi a
Březen 30, 200916 r Tak mam taky přezuto. Kola 17" pneu Pirelli Pzero rosso 225/45 krasne jednoduche a elegantne. Prosim piste ku kolesam aj znacku a model, nielen rozmer
Březen 30, 200916 r Já jsem měl tyto: ... a teď mám tyto ... sorry, až teď jsem si všiml, že to je v sekci OII Upraveno Březen 30, 200916 r od Kajman
Duben 6, 200916 r Tak jsem taky prezul:kola ze Superba II - Luxon 18" Tak jsi mě předběhl... Vypadají super! Upraveno Duben 6, 200916 r od j0ska
Duben 7, 200916 r a ja to rikal, ze to tak bude. Ale mezi cernou s saharou je takovej rozdil, ze je to v klidu.
Duben 7, 200916 r No ono to je asi jedno, pokud si člověk nekoupí nějaký marický custom originál, tak stejně dřív nebo později má ty kola kde kdo...
Duben 7, 200916 r a ja to rikal, ze to tak bude. Ale mezi cernou s saharou je takovej rozdil, ze je to v klidu. Na té černé možná vapadají lépe.
Duben 7, 200916 r No ono to je asi jedno, pokud si člověk nekoupí nějaký marický custom originál, tak stejně dřív nebo později má ty kola kde kdo... Nebo si odlít každé kolo jiné. Jinak se už dnes odlišit nejde. Mě to teda nevadí, že někdo má stejná kola jako já. Jen jsem chtěl být první, ale nějak se to celé zamotalo.
Duben 8, 200916 r Rovný rovného si hledá... a to som si myslel, ze budem prvy Inac ako pozeram, ty mas dvojfarebne? Njevedel som, ze su 2 verzie - cisto strieborne a strieborno-sive...
Duben 8, 200916 r já taky nemít LUXON ani LUKSOL ani LUKOIL... já nemít ani jiný kola z SII, já dokonce nemít ani kola jako STORM... já mít Ronal R47 17"
Duben 8, 200916 r přesně tak navíc, jak mají ty kola leštěný ten límec, tak za jízdy to vytvařít takový hezký efekt... prostě takovou tříbnrou obruč! moc prima... jsem velmi spokojený!
Duben 8, 200916 r přesně tak navíc, jak mají ty kola leštěný ten límec, tak za jízdy to vytvařít takový hezký efekt... prostě takovou tříbnrou obruč! moc prima... jsem velmi spokojený! Dnes jsem je viděl na SUPovi I, tomu neseděly vůbec, to jsou fakt drsná ne elegantní kola.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.