Lupekar Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Dobrý den, měl bych dotaz, mám rapida z roku 2018 dodatečně jsem na něm teď aktivoval smartlink v autorizovaném servisu. Po aktivaci jsem ale narazil na problém, že po zapnutí smartlink na displeji auta vidím jen možnosti android auto a mirrorlink. úplně mi ale chybí možnost carplay. dokázal by mi někdo říct proč to tak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Nedokážu poradit, ale to po aktivaci servisem ŠA neproběhla kontrola? Řešení je se vrátit do servisu ŠA a reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupekar Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Budu tam volat v pondělí, ale zkouším ještě jestli tomu nemůžu pomoct já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.