culda Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak už čekámna látku a budu potahovat spodní díl palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Chlapi poraďte. Rozmýšlal som, že by som ten stredový panel strekol chrómovým sprejom. Lenže: Na spreji píšu "Veko farby nezodpovedá farbe spreja" (kua), ta jak mám vedieť ako to bude vyzerať! A ešte sa to nemôže ani lakovať. Neskúšal to niekto z Vás? Ak ste niekde videli foto, dajte link. Vďaka. P.S.: Viac hláv, viac kapusty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Já chci ten středový panel taky do karbonu, to je fakt nádhera ... rámeček, popelník i rámeček u řadičky ... závidim Vám všem RS ... ale nechci jen závidět, chci to tak mít!!! mimochodem, asi by to chtělo origo, kde zjistim, co mě to bude stát??? pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Já chci ten středový panel taky do karbonu, to je fakt nádhera ... rámeček, popelník i rámeček u řadičky ... závidim Vám všem RS ... ale nechci jen závidět, chci to tak mít!!!mimochodem, asi by to chtělo origo, kde zjistim, co mě to bude stát??? pls. JOJO taky se mi RS dekor libi...lepci nez normalni cernej :-( Koukal jsem co prodava Milotec...ale to stoji 770Kč a hlavně mi to připadá takový vystouplý...moc se mi to nelíbí :-( Kolik by stal origo RS..aspon ramecek kolem radia...a komplet i s popelnikem a rameckem radicky?? Docela se mi libi i ten ramecek co se daval myslim do Drive...nebo Business..ted nevim..mate nekdo fotku?? Je to lepsi nez cerna...cela cerna pristrojovka je taková neútulná :-( Premejslel jsem i o tom, ze bych to striknul do stribrny - barva auta...ale to by bylo asi moc svitivy..teda na muj vkus...oni Skodovaci vedej no ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kupte si nalepku (imitace karbonu) a pomoci fenu oblepte stredni ramecek, popelnik a ramecek kolem radicky, vypada to moc pekne. Delal to kamos na svoji octavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kupte si nalepku (imitace karbonu) a pomoci fenu oblepte stredni ramecek, popelnik a ramecek kolem radicky, vypada to moc pekne. Delal to kamos na svoji octavce nevis kde a za kolik to kupoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Dá se to koupit celkem běžně, třeba v tuning shopech. Výsledek může vypadat třeba takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 něco jsem našel tady http://wsfilm.cz/produkty/folie/tuning.htm Ceny za 76x100cm cca 290,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nevypada to spatne...ted jde o to nakolik sikovnej jsem aby to trochu vypadalo a neodlepovalo se to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Použil bych tmavší odstín, je to ho více typů. Je to celkem jednoduché, neviděl bych v tom problém, pomalu nahříváš a lepíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No mozna o tom zacnu i premyslet :-) ale jak to udelat na ramecku u radia?? musela by se ta folie zastrihnout presne podle tvaru ramecku a nebo by se mohla zahnout za ramecek...vesel by se tam pak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 zahnes ji za ramecek, jinak by to vypadalo nepekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) zahnes ji za ramecek, jinak by to vypadalo nepekne jj vypadat to bude lip...ale zacvaknu tam pak ten ramecek...???je tam dost natesno :-( Docela rad bych to na naky octe videl...jak to vypada.... Editováno: 4. Únor 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 zahnes ji za ramecek, jinak by to vypadalo nepekne jj vypadat to bude lip...ale zacvaknu tam pak ten ramecek...???je tam dost natesno :-( Docela rad bych to na naky octe videl...jak to vypada.... Zacvaknes v pohode, je to tenka folie, pokusim se to vyfotit u kamose na Octavii Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 zahnes ji za ramecek, jinak by to vypadalo nepekne jj vypadat to bude lip...ale zacvaknu tam pak ten ramecek...???je tam dost natesno :-( Docela rad bych to na naky octe videl...jak to vypada.... Zacvaknes v pohode, je to tenka folie, pokusim se to vyfotit u kamose na Octavii Combi JJ...fotka by bodla...rad bych to videl v realu na kokte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.