Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Foto 9 Snad to postačí ,aještě 1 se omluvám za bugr v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak za 120kč to už by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Jedu pro nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 je to dobrá vychytávka asi taky zakoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Tak to ušisko je naprosto parádní! Konec lítání tašek po kufru. Jedu pro dva kousky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Čautě, také jsem se nechal inspirovat, ale bál jsem se to dát na ten plast. Dále bych nevěděl jak zakrýt šrouby z vrchu, tak jsem využil držáků z druhé strany aretace 5dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 A další obrázky pro inspiraci Stávající držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 mezi kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 celek vlevo ze spod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 a druhá strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 a druhá strana Opravdu good. Musím ho tam taky dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Čau taky jsem o tom přemýšlel,ale zdálo se mě že tam bude málo místa t jedné strany ,tak sem to dal na plast.Ale máš to pěkně vychytaný. GOOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Dnes jsem zakoupil v Tukasu, meli posledni za 159,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 to davon: Nemáš náhodou přesný číslo dílu toho ucha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 to davon: Nemáš náhodou přesný číslo dílu toho ucha? zítra to jdu objednat, tak si vytisknu fotku když není číslo, neb na mě budou ve škodovce zase tupě zírat jak na zjevení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 to davon: Nemáš náhodou přesný číslo dílu toho ucha? Bohuzel, pytlik od toho jsem hodil do kose. O5 sdilim nazor dicka... Realita - 10 minut trvalo, nez pochopili, co to vlastne chci. Ja nevedel jak jim to mam ukazat... Pak me napadlo ho popadnout a odtahnout ho ke kufru zaparkovane vystavni OII a ukazat mu to, nacez mi rekl, ze toto se koupit neda, ze je to z vyroby... Uff, pak to nasel. Clovek na spravnem miste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 to dick: hoď sem pak to číslo ucha sím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 No vypada to pekne a pokud to bude stat do 150,-Kc jak rikate, tak mozna bude konec vysypanym taskam s nakupem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 No vypada to pekne a pokud to bude stat do 150,-Kc jak rikate, tak mozna bude konec vysypanym taskam s nakupem :-) Psal jsem vyse, kupovl jsem za 159,- videl i za 129,- A to za to kua stoji ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Malej, ale šikovnej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 No vypada to pekne a pokud to bude stat do 150,-Kc jak rikate, tak mozna bude konec vysypanym taskam s nakupem :-) Psal jsem vyse, kupovl jsem za 159,- videl i za 129,- A to za to kua stoji ne? Dnes jsem je objednával,byl jse ve dvou značkovejch prodejnách a ani v jedný ee.Za kus 150,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dnes jse to vyzvedl. Někdo chtěl číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dnes jse to vyzvedl.Někdo chtěl číslo dílu. Jak ty to delas, ze jde vsechno tak rychle. Mas to snad rychleji kdyz to nemeli na sklade, nez ja, kdyz to na sklade meli a hledali to Mas u toho sroubky? Ja u toho nemel. dle me tam maji byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.