room14 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Co říkáte na oplastování Roomstru Scaut. Nebude pod plasty reznout a jaká bude cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda75 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 To je dost možný, a navíc všeobecně tyhle černé plasty s věkem šediví, a pokud se nenatírají nějakým prostředkem na zvýraznění, každý měsíc, svojí původní černou barvu rychle ztrácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 To je dost možný, a navíc všeobecně tyhle černé plasty s věkem šediví, a pokud se nenatírají nějakým prostředkem na zvýraznění, každý měsíc, svojí původní černou barvu rychle ztrácí. podle mě tohle bude vzhledem k tomu, že to koncern má odzkoušený na Allroadu, už v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Mnoo me se Roomster scout nelibi, ale pro lesaky, spravu NP ap, to muze byt primovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Mnoo me se Roomster scout nelibi, ale pro lesaky, spravu NP ap, to muze byt primovy Mě se zas nelíbí Roomster v barvě Modrá ocean. Tvrdím a nejen já, že je to nejhorší barva na Roomstru. Je to jedna z těch barev, co jsou chvilku moderní a po chvíli zevšední. Roomster pomalu zevšednil a nikdo se po něm neohlédne. Za to Roomstra Scout pořád budí pozornost a lidé se po něm otáčí. Stále tvrdím, že ten nepatrný cenový rozdíl za tu individuálnost stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Mnoo me se Roomster scout nelibi, ale pro lesaky, spravu NP ap, to muze byt primovy Pro lesáky je k ničemu není to 4kolka má navíc jen plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Mě se zas nelíbí Roomster v barvě Modrá ocean. Tvrdím a nejen já, že je to nejhorší barva na Roomstru. Je to jedna z těch barev, co jsou chvilku moderní a po chvíli zevšední.Roomster pomalu zevšednil a nikdo se po něm neohlédne. Za to Roomstra Scout pořád budí pozornost a lidé se po něm otáčí. Stále tvrdím, že ten nepatrný cenový rozdíl za tu individuálnost stojí. Nezbývá než souhlasit,mám ho taky ale béžovou capucinno a lidi se otáčejí.Taky si myslím že těch pár tisíc stojí za originalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Nezbývá než souhlasit,mám ho taky ale béžovou capucinno a lidi se otáčejí.Taky si myslím že těch pár tisíc stojí za originalitu. Souhlasim. Prece jen originalita je lepsi nez ty nahrazky (Milotec atd.) I kdyz kazdemu se libi neco jineho, nekdo chce tunit...ale dle meho nazoru uz to proste neni ono... Mam scouta v automatu a s tim, co je navic ve vybave to prislo asi o 15000 draz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Nezbývá než souhlasit,mám ho taky ale béžovou capucinno a lidi se otáčejí.Taky si myslím že těch pár tisíc stojí za originalitu. nuz nic v zlom ale aj modra ocean aj capucinno sa urcite nebudu robit vecne (nahradia ich farby s inym podobnym odtienom a nazvom ) patria totiz medzi tie docasne"sezonne" farby ... farby ktore sa neokukaju a robia sa v podstate stale .. bez vyraznej zmeny odtienu su biela, cervena strieborna cierna ... kazdopadne ale na scoute Capuccino vypada skvele Modru ocean scouta by som nechcel ... aj ked uz som teda jedneho jedineho nazivo videl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 modrej R scout fakt neni moc peknej. Ta seda k tomu proste nesedi. V te tmave cervene vypada pekne, nebo zelena olive. Capucino., mno to je proste takove nevyrazne. Pojem "seda myska" nevznikl sam do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Často u nás vídám Roomstera Scout v modré Ocean a líbí se mi. Když o tom teď přemýšlím, vlastně neexistuje nějaká varianta Roomsteru, která by se mi nelíbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley.t Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 - kolik asi stojí ten HLINIKOVY kryt zad. nárazníku? MOOOC se mi to líbí, ale mam jen HaTaPku.Dá se to doma na kol. namontovat? Napadlo to někoho napodobit nalep. stříbrné nálepky.?Kdo je u zdroje vystřihne to, nalepí a uspěch za 300,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jestli myslíš ten zadní plastovej difuzor tak ten se dá koupit asi za 400Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley.t Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) -jestli je to dif..... to nevim, pro mne je to nejaky kryt dole na narazníku stříbrné barvy. Zblízka jsem to neokukoval, je jich tady málo a číhat u Kaufu a lezt na zem se mi nechce. Nálepka by sice neplnila učel, ale jen by lahudila oku. Další co mi vzadu vadí je že HTP nemá vyvod vyfuku videt. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Vývod výfuku není vidět u žádného Roomstra. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Majk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 original, ani u zadny jiny novy skodofky. Jen ruzny spesl vybavy, nebo verze. To jde ale taky lehce dodelat. Bud jen koncovkou, nebo treba ruznejma ladenejma, dualama apod. Jukni po foru je tu nekde vlakno k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Myslíš tenhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jen pro upřesnění, materiál je sice černý, ale veškeré plasty jsou lakované tmavě šedou matnou barvou. Měl jsem tu čest se o tom osobně přesvědčit díky nějakému dobrákovi na parkovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.