Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jojo hod nam je sem ! -_-

jo jo šup sem snima at mam co závidět

Ale tobych musel vědět jak. -_-

Ale tobych musel vědět jak. -_-

No kdyz pises novej prispevek tak dole mas Prilohy :

Já to skusím :palec2:

Zdravím. Mám nabídku koupit octavii Rs za 260000kč.Rok 2001 215koní,je žlutá v plné výbavě, první majitel,serviska, original kola RS 17"+DVD.Najeto 92000km.Co vy nato? poradíte mi na co si mám dát pozor?Díky -_-

přijde mi to jako moc nízká cena za RS

Ja koupil RS 10/2001, serviska, 1.maj, 2klice, najeto 85tis, orig 17", xenony, dovoz IT za 239tis

Blizsi info o vybave u meho popisu

Upraveno od Saty

• Autor
Zdravím. Mám nabídku koupit octavii Rs za 260000kč.Rok 2001 215koní,je žlutá v plné výbavě, první majitel,serviska, original kola RS 17"+DVD.Najeto 92000km.Co vy nato? poradíte mi na co si mám dát pozor?Díky -_-

Ja koupil RS 10/2001, serviska, 1.maj, 2klice, najeto 85tis, orig 17", xenony, dovoz IT za 239tis

nekupoval si ji v Trebici, nebo nekde tam kolem??? tu sem chtel puvodne ja!!!! -_-;) ale pak sem zvolil tu svou.....od znameho za 280T, ale hodne sem dbal nato, ze fakt o tom aute vim vsechno, vsechny zaznamy jsou pravdive, on to kupoval jako funglovku a mam najeto realnych 78T ( kupoval sem ji v 74T ) takze parada!!! :) jinak sem hod foto te zlute, neni to ta z jihlavy z toho autobazaru?? :t

nekupoval si ji v Trebici, nebo nekde tam kolem??? tu sem chtel puvodne ja!!!! -_-;) ale pak sem zvolil tu svou.....od znameho za 280T, ale hodne sem dbal nato, ze fakt o tom aute vim vsechno, vsechny zaznamy jsou pravdive, on to kupoval jako funglovku a mam najeto realnych 78T ( kupoval sem ji v 74T ) takze parada!!! :) jinak sem hod foto te zlute, neni to ta z jihlavy z toho autobazaru?? :t

Jo trebic to je ono, bral jsem to primo od dovozce

• Autor

Jo trebic to je ono, bral jsem to primo od dovozce

jj ja sem na ni uz mel i domluvenej uver, ale nakonec to nedopadlo noo... :D a napravy strane ( z pohledu ridice ) je trosku odrenej naraznik, vid? :) chytre si tu fotku udelal z druhy strany :t taky se mi libila no, je videt, ze je svet malej!!! :D

jo predni pravy spodek narazniku je lechce hrkly

Večér bude foto

Večér bude foto

jooooooooooooooooooooooo? :p

Tak Lube šup, jsem zvědav :smich:

... ty jsi Brembo -_-

Upraveno od Jirkasss V//RS

lube- tak dělej za chvíli mam telku... :D:D

• Autor
jo predni pravy spodek narazniku je lechce hrkly

no tak to je husty, to cumim no... :) hele ma vystrelovaky, nebo nema? me se na tech fotkach zdalo, ze ma este normal klice!!! :) jinak at hlavne slouzi, fakt se mi libila a sem rad, ze skoncila v dobrych rukou nekoho z clubu.... :)

• Autor
lube- tak dělej za chvíli mam telku... :D:D

presne bude fotbalek, tak sup sup... :p

-_-

post-30-1172000362.jpg

• Autor
-_-

hmmm no teda vypada moc vymazlena!!!! :t

Slávaaaaaa!!!! :worthy Tak ještě že by jedna???

Dobře tak ještě jedna . -_-

post-30-1172001300.jpg

Dobře tak ještě jedna . -_-

...že by ještě něco z intoše???

:palec2:

post-30-1172003512.jpg

• Autor
:palec2:

no ta vypada hodne dobre...jestli je vsechno jinak ok, tak je to kup jako blazen!!! :palec2:

Takže mylíte že bych do toho měl jít?????????? -_-

Takže mylíte že bych do toho měl jít?????????? -_-

Lubeeeee, kolikrát ti to budeme ještě opakovat? Je to :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.