tonny.p2 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 ufff, znate tohle RSo? Tusim ze nedavno byla jeste za 600t a ted uz 300t odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Chlapi..do kdy se dělala O I RS??? tuším, že poslední vyjela 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 tuším, že poslední vyjela 2004 Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 tuším, že poslední vyjela 2004 To sa mi nezdá, pre SR bola RS v ponuke až niekedy do leta 2005 abo tak nejak, mám aj cenník, tak ak ho nájdem poskytnem foto. Inač, niekde som čítal (tušim to bolo na ofic. stránke), že pre UA sa ešte stále robí 1.8T, čo je na tom pravdy? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Takže našiel som to 1.8T (110kW) aj na rumunskej stránke, ktorá je dosť aktualizovaná. To, že je na ukrajinskej, sa nečudujem, nie je tam napr. ani zmienka o novej Fábii.. Kuknite si to, čo sa mi podarilo nakonfigurovať http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_ro;jsessionid=76F507126C48443AC1FF9DDF2080A5AB?SVC=CC&ENV=SKODA!ro!!!C!!!&cc.MID=1280394070186 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 kluci chystam se menit spojku u sve OIRS ale lamu si hlavu s prumerem.. nekde mi nabizi na rs 220mm ale prijde mi to malo. Popripade pokud mate nekdo typ na nejakou sadu - krom keramiky, na tu nemam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Je možné aby 8 let stará RSka měla najeto jen 65000km??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Je možné aby 8 let stará RSka měla najeto jen 65000km??? spíše bych řekl, že je přetočená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Právě že mě to zarazilo jinak se mě auto jako takové zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 je to trošku divný, na tuhle jsem taky narazil když jsem sháněl před 5 měsíci rso. Nakonec jsem pořídil jinou 8 let starou a měla najeto 115 tisic a km seděj. Tak jedině nechat zkontrolovat podle VIN jestli to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filafbc Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 NAZDAR MOTOROVÝ NADŠDENCI: potřeboval bych od vás poradit. Mám 200 000Kč a chtěl bych si pořídit Octavii I RS(můj velký sen). Ročně najezdím tak kolem 15t km. Našel jsem na netu pár kousků a rád bych na ně znal Vaše názory. 1. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2005, 47 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, prostě kromě tempomatu, vyhřívání sedaček a park. senzorů vše 2. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 67 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše 3. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 90 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše Z rodinných důvodů volím kombi. Není to sice ono ale svezl jsem se v obojím, jak v hatchbacku tak v kombi a rozdílů moc nevidím. Kdyby jste mi někdo doporučil nějakou jinou byl bych rád. Cena tak max. do 250 000Kč.Díky za Vaše názory a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filafbc Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 NAZDAR MOTOROVÝ NADŠDENCI: potřeboval bych od vás poradit. Mám 200 000Kč a chtěl bych si pořídit Octavii I RS(můj velký sen). Ročně najezdím tak kolem 15t km. Našel jsem na netu pár kousků a rád bych na ně znal Vaše názory. 1. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2005, 47 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, prostě kromě tempomatu, vyhřívání sedaček a park. senzorů vše 2. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 67 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše 3. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 90 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše Z rodinných důvodů volím kombi. Není to sice ono ale svezl jsem se v obojím, jak v hatchbacku tak v kombi a rozdílů moc nevidím. Kdyby jste mi někdo doporučil nějakou jinou byl bych rád. Cena tak max. do 250 000Kč.Díky za Vaše názory a rady. Pardon zapomněl jsem na ceny: 1. 185 000Kč 2. 170 000Kč 3. 150 000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 (editace) Zdravim, nedavno som si kupil RS-u rok vyroby 2003 na najazdenych necelych 50t km, ja viem je to malo a spekulacie su na mieste ze boli pretocene km, ale auto ma uplnu servisnu historiu a aj som ho napojil na pocitac a vsetko sedi, interier je ako novy, volant a sedacky niesu vysuchane a aj agregat vyzera cisto a velmi zachovale a aj po prevezeni sa na aute nenasli ziadne chyby, no vsetko v perfektnom stave. Majitel predomnou malo kedy na nej jazdil, pretoze stale chodil na sluzobnom aute a tu Rs-u pouzival len cez vikedny. A chcem sa opytat ze ci je normalne ze spojka zabera hore alebo nie. O odpovede poprosim len skutocnych znalcov RS-iek, Dakujem Editováno: 22. Červenec 2011, autor: 23paso23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Ano, je to v pořádku zabírá hodně nahoře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 mohu potvrdit moje spojka na rs taky zabírá nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Diky za odpovede, uz som sa zlakol ze je vydreta alebo neviem co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 NAZDAR MOTOROVÝ NADŠDENCI: potřeboval bych od vás poradit. Mám 200 000Kč a chtěl bych si pořídit Octavii I RS(můj velký sen). Ročně najezdím tak kolem 15t km. Našel jsem na netu pár kousků a rád bych na ně znal Vaše názory. 1. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2005, 47 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, prostě kromě tempomatu, vyhřívání sedaček a park. senzorů vše 2. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 67 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše 3. Škoda Octavia Kombi RS - r.v. 2004, 90 000 km, Climatronic, ESP, ABS, v kůži, vše v elektrice, chybí park. asistent jinak vše Z rodinných důvodů volím kombi. Není to sice ono ale svezl jsem se v obojím, jak v hatchbacku tak v kombi a rozdílů moc nevidím. Kdyby jste mi někdo doporučil nějakou jinou byl bych rád. Cena tak max. do 250 000Kč.Díky za Vaše názory a rady. nebyla náhodou poslední vyrobena O1RS v roce 04?...a to už je ceklem rarita ju sehnat?...prosím opravte mě..jsem spíš přes fabky jak octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palec4 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Zdravim pani, chcel by som pocut nazor od skusenych dufam ze poradite. Jedna sa o O RS 1,8T r.v.2004 najazd 250tkm, kolko este vydrzi tento motor? bolo on riadne postarane,zavodny olej,atd, obcas slo na preteky (3-4x). Sli by ste do takehoto auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 (editace) pokud o nej bylo skutecne postarano dobre jak povidas (coz ti asi rekl jen prodejce:) muze najezdit klidne dalsich 250tis Editováno: 5. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palec4 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 predajca je kolega z prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Zdravim, neviete ako sa daju nastavit xenony na ORS1, pretoze mi svetia priliz nizko. Diky Editováno: 6. Září 2011, autor: 23paso23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 ahoj vsem, kdyz se tu tak vasnive rozebiraji ORS musim se sverit se svym trapenim. Cca pul roku po vymene oleje (10w60) mi zacal celkem hodne unikat ale louze nenachazim, motorak se zda byt cisty a ze by za mnou zustaval oblak dymu taky nemuzu rict.. ale posledni dobou skutecne leju 250ml na 500-600km. Zda se mi to dost. Obcas jedu klidnou nohu obcas pridam. Nemate nekdo podobne zkusenosti nebo jeste lip nekdo z Prahy ci okoli MB kdo by mi odborne na to auto mrknul a povedel mi svuj nazor? Autorizak je ta posledni moznost diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Zdravim, neviete ako sa daju nastavit xenony na ORS1, pretoze mi svetia priliz nizko. Diky xenony by mely byt samostelovaci podle vyvazeni vozu... funguje to za pomoci tahel ktery jsou umisteny nestastne v prostoru podbehu a dost casto se tak poskodi a prestanou fungovat. zrejme tvuj pripad. to je vse co vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) Zdravim Mam taky problem u mojej Rs-ky a to je, ze rano ked je zima tak nastartujem v pohode, ale o po chvili motor akoby bezal len na 3 valce a niekedy aj zdochne, robi to len chvilku niekolko sekund akonahle sa trosku zohreje uz bezi ako ma, proste to robi len ked je zima v lete som z tym problem nemal, neviete cim to moze byt? za odpovede dakujem Editováno: 19. Listopad 2011, autor: 23paso23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Zdravím, planuji si koupit nové auto. V hledáčku mám i Octavii I RS. Zajímalo by mě, jaké jsou celkové náklady na provoz vozu za rok, nemyslím jen benzín, ale i olej, pneu, servis... Nemíním na autě šetřit, jen mne to zajímá. Předem díky za všechny reakce. PS: kdyby někdo věděl o RSu kolem 150tis v dobrým stavu, klidně pošlete odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.