spirit.rk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hm neviem kde som dal tu vrchnu listu,tak si ju tam domyslite:-) ale krajsie je to pod radiom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 já jsem ten původní kastlík normálně vyndal, aniž bych musel vyndávat rádio, ale je třeba dávat pozor na rámeček kolem neroigo rádia... ale jinak to šlo v pohodě, práce asi na 5 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) ja si tam necham normalni ten schranku,nikdy mi s toho mobil nevylit takze naco šuplik aspon nic v aute nezapomenu,mam to hned na ocich Editováno: 5. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 taky v tom šuplíku nevidim plus,takhle aspon na ten telefon vidim když mi někdo volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tak to jste dobří, já jsem i v otevřeném fachu zapomínal mobil několikrát. On je celý černý a ztrácá se tam. Proto ho musím dávat tam, kde "spirit.rk" vozí propisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdravim...sehnal sem konecne vysouvaci suplik pod radio, ale pocity jsou ponekud rozporuplne... Samotny suplik, "na sucho" se otevira docela pomalu a ani se cely neotevre, jakoby nemel silu:( no a kdyz to dam pod radio, je to tam dost natesno, tak se otevre jen strasne malinko, ze ho pak musim vytahnout rucne:( V kombinaci s origo radiem by to bylo asi lepsi, ale jak sem rekl, samotny suplik zrovna 2x rychle nevyjizdi... Tak uvidim, treba mi nekdo poradi, jak na to, kdyz ne...tak budu chvilku premyslet, treba ho zas prodam dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 2 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Dá se rádio vyndat i bez těch plíšků?Nemam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 jo já používám většinou příborové nože ty tupé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.