jmk316 Vloženo 29. Června Vloženo 29. Června Zdravím. U Superba r.v. 2020 se mi někdy stává, že po zamknutí a při setrvání v blízkosti vozu ( v dosahu kessy) se vozidlo samovolně odemkne. V autorizáku mi bylo řečeno, že je to funkce odemknutí při přiblížení k vozu. Tuto funkci však trojkový Superb podle toho, co jsem si dohledal, nikdy neměl. Nějaké nápady co by to mohlo být příčinou? Díky! 20250629_145159.mp4 Citovat
roubic Vloženo 29. Června Vloženo 29. Června Zkusil bych diagnostikou kouknout na stav klik jestli nejaka neni sepnuta trvale pak by mohlo dochazet k samovolnemu odemknuti Citovat
jmk316 Vloženo Pátek v 17:20 Autor Vloženo Pátek v 17:20 Tak jsem zjistil, ze kdyz v infotainmentu deaktivuji funkci "Easy open" (virtualni pedal), samovolne odemykani prestane. Pritom tato funkce by na odemykani bocnich dveri nemela mit vliv. Ma nekdo jiny obdobne zkusenosti s virtualnim pedalem? Citovat
Leonekkk Vloženo Pátek v 20:54 Vloženo Pátek v 20:54 Vypadá to že se někdo hrabal v kodovaní a nastavoval jsi to podle sebe. Jde nakódovat při v vzdálení Vozu aby se zamklo… Citovat
roubic Vloženo Sobota v 15:41 Vloženo Sobota v 15:41 @Leonekkk nejsem si jistej ze tohle jde nakodovat nebo ? Nasel jsem tehdy kodovani ze se to zamkne samo ale to je hned jak se zabouchnou dvere coz neni moc komfortni 😕 @jmk316 tak to je zajimave ze se to takhle chova kvuli easy open tak to jsem zvedavej jak se tohle vyresi Citovat
wirer Vloženo Sobota v 17:33 Vloženo Sobota v 17:33 Easy Open, teda virtual pedal je napojeny priamo na Kessy jednotku. ale zeby to nejak "prebijalo", tak to neviem. mozno skusit aktualizovat kessy jednotku? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.