Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

nenechali jste si náhodou někdo vytisknout na 3D tiskárně adaptér na držák na tablet do nových sportovních sedaček? Jsem už dosti zoufalý, Škoda přišla s 3. druhem otvoru. Viz foto.

Díky.

image.thumb.jpeg.41e228bd47c4b7f0751d5ab73cdd071d.jpeg

Vloženo (editace)

Tento zkoušel už prodejce superba a nepasuje. Auto jsem kupoval včetně family paketu, ale držáky na tablet včetně adaptérů nebyly.  

Editováno: , autor: oldurb
Vloženo (editace)

Podle prodejce bohužel nic nemají anebo jsou to jen výmluvy. Nevím tedy, jak mohou nabízet family paket...

Vloženo (editace)

Prý podle prodejce nejde doobjednat. Někdo jim to ukradnul u předváděčky.

Petr Svetr děkuji, že aspoň 100% vím, že existuje a jdu bušit do prodejce...

Vloženo
před 15 hodinami, Petr Svetr napsal:

když jsem si přebíral auto, byl tam.nachystany na předání Sportline a měl vzadu dva držáky na tablety, tedy Smartholder musí existovat...

Nemohl bych poprosit o foto toho držáku, případně i jak je v sedačce? Moc děkuji.

Vloženo

špatně čteš, já nemam Sportline, psal jsem,,že když jsem si přebíral auto (mám L&K  a měl.jsem.jeden smart holder), byl tam nachystany na předání Sportline a měl vzadu dva držáky na tablety

Vloženo

To není úplně o tom, že by Škodovka přišla s novou verzí sedaček, ale spíš to, že S4 používá sedačky z Passatu.

Už jsem viděl v salonech několik S4 Sportline a žádný z nich tyhle adaptéry neměl. ETKA o nich taky nic neví.

Ostatní modely se sportovními sedačkami používají pořád škodovácké provedení, proto existující adaptéry pasují třeba do K2.

V konfigurátoru u výbavy Sportline nejsou v rámci Family Paketu uvedené. Na internetu není jediná fotka, která by jejich existenci dokazovala.

Pokud to není úplná novinka, nesmyslím si, že momentálně něco pro tyto VW sedačky existuje. Bez jasného důkazu bych prodejce zbytečně neuháněl.

Vloženo

Moc díky za vysvětlení. Tak bohužel toto neví ani prodejce. Za mě dosti epic fail, vědět to, nejdu do sportovních sedaček. Zkusím Čínu jestli nemají tedy na Passata 2, klidně bych dal i 2tis za 3D tisk...

Díky. 

Vloženo (editace)

Ještě se zeptám jako blbec - je možný, že jsou stejný sedačky tedy i v Tiguan R a ID.5 GTX? Tam je už 3D tisk aspoń. 

Nic, to nebude sedět. Díky.

EDIT: VW Passat 2024 R-Line snad bude sedět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...