Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

rozhodl jsem se, že budu s sebou v autě vozit hasící přístroj, dejte typ na nejlepší umístění. Dík

rozhodl jsem se, že budu s sebou v autě vozit hasící přístroj, dejte typ na nejlepší umístění. Dík

Taky nad nim přemyšlím - napadlo mě že jeho držak přišroubuji nějak v bočni kapse kufru.

Ale taky bych rád nějake inspirace.

No ja by som ho nejako upevnil pod sedadlo vodica, aby bol co najviac po ruke ;)

No ja by som ho nejako upevnil pod sedadlo vodica, aby bol co najviac po ruke ;)

Pod sedadla nevejde.

1. jsou tam schranky

2. když je sedaldo vyškově stavitelne tak tam stejně nevejde

3. zezadu to nema cenu - špatny přistup a vyškově stejně nevejde

Já ho mám taky na pravé straně v kufru, v takové prohlubni, padne tam akorát. Je tam i pásek, tak jsem ho tím utáhl a v poho. Nemusí se šroubovat

ja som ho primontoval na zadne operadlo zadnych sedadiel. je z plechu a celkom dobre to drzi, do rohu a ani tam nezavadzia.

ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto :D

ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto :D

Tak to mi řekni co to maš za stroj že ti tam vlezl

vyfot ten hasičak - ať si udělam představu

ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto  :D

zajtra sa na tom zapracuje

me se vesel jak do fabky tak do roomstra pod sedadlo do schranky

ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto  :D

Pyrocool přece, ten se tam vleze úplně v pohodě a navíc nic jiného nemá do auta smysl. (Foto je ruská verze, zítra vyfotím českou)

Upraveno od mischicka

Pyrocool přece, ten se tam vleze úplně v pohodě a navíc nic jiného nemá do auta smysl. (Foto je ruská verze, zítra vyfotím českou)

AHA - hasičak ve spreji - to sem si myslel

- jen tak pro zajimavost - už jste s tim zkoušeli něco uhasit :D

- ja teda pujdu určitě do normalniho hasičaku

Děláš chybu, tenhle malý sprej zvládne uhasit i hořící pneumatiku...obyč hasičák se mu nevyrovná. Dají se s ním hasit i věci pod napětím, používají ho i Hasiči jako hasicí směs. Ideální do auta, domácnosti, používá se i jako výbava jednotek při potlačování demonstrací, když po Tobě hází šmejdi zápalný láhve-má zkušenost.

Děláš chybu, tenhle malý sprej zvládne uhasit i hořící pneumatiku...obyč hasičák se mu nevyrovná. Dají se s ním hasit i věci pod napětím, používají ho i Hasiči jako hasicí směs. Ideální do auta, domácnosti, používá se i jako výbava jednotek při potlačování demonstrací, když po Tobě hází šmejdi zápalný láhve-má zkušenost.

No ja jsem spiš myslel množstvi pěny co z něho dostaneš. Jinak každy hasičak do auta by měl být prášek.

Upraveno od brunoos

Ten Pyrokul ve spreji bych doporučil do domácnosti. Ideální na takovýto domácí hašení. Sporák, děti aj... V létě kolegovi střelil v Chorvatsku v kufru a bylo po něm. POZOR je určen na začínající oheň a je to pěna, postrach elektroniky. Do auta každopádně prášek 1kg. V Tesku s držákem asi 700 Kč. Je vhodný na elektroniku a té je v autě dost. Já mám jasno. Na 100% si koupím prášek. http://www.hasici-pristroje.net/

V pondělí 5.2. v Lídlu hasičák prášek za dobrou cenu.

post-6-1170187605.jpg

V pondělí 5.2. v Lídlu hasičák prášek za dobrou cenu.

to snad není možné - taková cena

- aby neměl prošlou dobu použitelnosti nebo jak se tomu říka

To nevím. Uvidím v pondělí 5.2. Ale to by si snad nelajzli. Za to by jim snad hrozil meloun pokuty.

To nevím. Uvidím v pondělí 5.2. Ale to by si snad nelajzli. Za to by jim snad hrozil meloun pokuty.

- frydecky lidl bude asi zase v obležení

- neviš v kolik oteviraji

Důchodci tam už stojí už od 6ti tak asi od 7mi

Důchodci tam už stojí už od 6ti tak asi od 7mi

lollol

- v ponděli tam budu stepovat s nima :smich::smich:

Ve kterém budeš. Dáme řeč. lol Ve frýdeckém nebo místeckém. Já začnu frýdeckým v 7.00. Čus

Ve kterém budeš. Dáme řeč. lol Ve frýdeckém nebo místeckém. Já začnu frýdeckým v 7.00. Čus

tak to se tam určo uvidime - budu tam taky na 7 ve frydeckym

to pafel, brunoos : Jste mě tak navnadili, že vyhodím 4roky starý PYROCOOL a za ty prachy si koupím v Lidlu normální hasičák. Od doby co jsem viděl vzplanout Alhambru na dálnici a žigula uprostřed křižovatky, nenechávám nic náhodě. :palec2:

Děláš dobře Pepo. lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.