Basker Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 rozhodl jsem se, že budu s sebou v autě vozit hasící přístroj, dejte typ na nejlepší umístění. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 rozhodl jsem se, že budu s sebou v autě vozit hasící přístroj, dejte typ na nejlepší umístění. Dík Taky nad nim přemyšlím - napadlo mě že jeho držak přišroubuji nějak v bočni kapse kufru. Ale taky bych rád nějake inspirace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No ja by som ho nejako upevnil pod sedadlo vodica, aby bol co najviac po ruke 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No ja by som ho nejako upevnil pod sedadlo vodica, aby bol co najviac po ruke Pod sedadla nevejde. 1. jsou tam schranky 2. když je sedaldo vyškově stavitelne tak tam stejně nevejde 3. zezadu to nema cenu - špatny přistup a vyškově stejně nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Já ho mám taky na pravé straně v kufru, v takové prohlubni, padne tam akorát. Je tam i pásek, tak jsem ho tím utáhl a v poho. Nemusí se šroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ja som ho primontoval na zadne operadlo zadnych sedadiel. je z plechu a celkom dobre to drzi, do rohu a ani tam nezavadzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto Tak to mi řekni co to maš za stroj že ti tam vlezl vyfot ten hasičak - ať si udělam představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto Tak to mi řekni co to maš za stroj že ti tam vlezl vyfot ten hasičak - ať si udělam představu zajtra sa na tom zapracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 me se vesel jak do fabky tak do roomstra pod sedadlo do schranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) ja ho mam pod sedadlom spolujazdca v odkladacej schranke. nesmies kupovat hasicak na cely dom aj auto Tak to mi řekni co to maš za stroj že ti tam vlezl vyfot ten hasičak - ať si udělam představu Pyrocool přece, ten se tam vleze úplně v pohodě a navíc nic jiného nemá do auta smysl. (Foto je ruská verze, zítra vyfotím českou) Editováno: 27. leden 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Pyrocool přece, ten se tam vleze úplně v pohodě a navíc nic jiného nemá do auta smysl. (Foto je ruská verze, zítra vyfotím českou) AHA - hasičak ve spreji - to sem si myslel - jen tak pro zajimavost - už jste s tim zkoušeli něco uhasit - ja teda pujdu určitě do normalniho hasičaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Děláš chybu, tenhle malý sprej zvládne uhasit i hořící pneumatiku...obyč hasičák se mu nevyrovná. Dají se s ním hasit i věci pod napětím, používají ho i Hasiči jako hasicí směs. Ideální do auta, domácnosti, používá se i jako výbava jednotek při potlačování demonstrací, když po Tobě hází šmejdi zápalný láhve-má zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Děláš chybu, tenhle malý sprej zvládne uhasit i hořící pneumatiku...obyč hasičák se mu nevyrovná. Dají se s ním hasit i věci pod napětím, používají ho i Hasiči jako hasicí směs. Ideální do auta, domácnosti, používá se i jako výbava jednotek při potlačování demonstrací, když po Tobě hází šmejdi zápalný láhve-má zkušenost. No ja jsem spiš myslel množstvi pěny co z něho dostaneš. Jinak každy hasičak do auta by měl být prášek. Editováno: 28. leden 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ten Pyrokul ve spreji bych doporučil do domácnosti. Ideální na takovýto domácí hašení. Sporák, děti aj... V létě kolegovi střelil v Chorvatsku v kufru a bylo po něm. POZOR je určen na začínající oheň a je to pěna, postrach elektroniky. Do auta každopádně prášek 1kg. V Tesku s držákem asi 700 Kč. Je vhodný na elektroniku a té je v autě dost. Já mám jasno. Na 100% si koupím prášek. http://www.hasici-pristroje.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V pondělí 5.2. v Lídlu hasičák prášek za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V pondělí 5.2. v Lídlu hasičák prášek za dobrou cenu. to snad není možné - taková cena - aby neměl prošlou dobu použitelnosti nebo jak se tomu říka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To nevím. Uvidím v pondělí 5.2. Ale to by si snad nelajzli. Za to by jim snad hrozil meloun pokuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To nevím. Uvidím v pondělí 5.2. Ale to by si snad nelajzli. Za to by jim snad hrozil meloun pokuty. - frydecky lidl bude asi zase v obležení - neviš v kolik oteviraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Důchodci tam už stojí už od 6ti tak asi od 7mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Důchodci tam už stojí už od 6ti tak asi od 7mi - v ponděli tam budu stepovat s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ve kterém budeš. Dáme řeč. Ve frýdeckém nebo místeckém. Já začnu frýdeckým v 7.00. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ve kterém budeš. Dáme řeč. Ve frýdeckém nebo místeckém. Já začnu frýdeckým v 7.00. Čus tak to se tam určo uvidime - budu tam taky na 7 ve frydeckym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa... Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to pafel, brunoos : Jste mě tak navnadili, že vyhodím 4roky starý PYROCOOL a za ty prachy si koupím v Lidlu normální hasičák. Od doby co jsem viděl vzplanout Alhambru na dálnici a žigula uprostřed křižovatky, nenechávám nic náhodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Děláš dobře Pepo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.