Publikováno Leden 27, 200718 r nebudu vám vadít pokud změním značku vozu? tohle fórum je totiž super tak abych nebyl kamenován až si změním fotku ?????
Leden 27, 200718 r Seaty se mi prostě neliběj každej ma jinej vkus - a to je dobře , jinak by tu jezdily same stejne auta Upraveno Leden 27, 200718 r od brunoos
Únor 5, 200718 r nebudu vám vadít pokud změním značku vozu? tohle fórum je totiž super tak abych nebyl kamenován až si změním fotku ????? rozmyslíš si to?
Únor 5, 200718 r Autor tak už je doma ale odešel mě foťák tak časem sem dám nějakou pěknou fotku zatím jen tahle
Únor 6, 200718 r tak už je doma ale odešel mě foťák tak časem sem dám nějakou pěknou fotku zatím jen tahle tu barvu ))) bych měnil )) ale každý má jinou chuť
Únor 6, 200718 r já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt
Únor 6, 200718 r já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt taky bych řekl))) co jiné strany auta...?))
Únor 6, 200718 r Autor jo pánové foto bude zítra jinak ty světla je komplet celá maska žádnej překryt navíc mě se líbí
Únor 6, 200718 r já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt Né tuning, ale TUZING. Mě se todle nelíbí na žádným autě, fakt ne
Únor 15, 200718 r jj taky jsem tem seatum nijak nepřišel na chuť ale měl jsem možnost se v tom povozit a 1,6 jela celkem hodně pěkně až jsem byl překvapen... takže přeju hodně spokojenosti
Únor 20, 200718 r seaty moc nemusím, ale prej motory máj dobrý jen ta životnost karoserie......................ale přeju at slouží a mnoho štastných km
Březen 18, 200718 r Autor konečně byl čas tak sem to umyl a nasadil nové kola jina ta maska je origo seat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.