NOS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 nebudu vám vadít pokud změním značku vozu? tohle fórum je totiž super tak abych nebyl kamenován až si změním fotku ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 To radši neměn značku, ale jen typ A za co tedy hodláš vyměit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 SEAT CORDOBA VARIO 1.9TDI 81kw PLNÁ PALBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 zráádče ale seatek je taky peknej .. VIZ LEWIS Pak se pochlub.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fesoj Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 no aspoň že si zůstal u koncernu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Seaty se mi prostě neliběj každej ma jinej vkus - a to je dobře , jinak by tu jezdily same stejne auta Editováno: 27. leden 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Zůstaň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 No teda nevím.. se SEATEM na škoda fóru... hmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 nebudu vám vadít pokud změním značku vozu? tohle fórum je totiž super tak abych nebyl kamenován až si změním fotku ????? rozmyslíš si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak už je doma ale odešel mě foťák tak časem sem dám nějakou pěknou fotku zatím jen tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak už je doma ale odešel mě foťák tak časem sem dám nějakou pěknou fotku zatím jen tahle tu barvu ))) bych měnil )) ale každý má jinou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A taky ty kryty světěl - jsou fakt hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt taky bych řekl))) co jiné strany auta...?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jo pánové foto bude zítra jinak ty světla je komplet celá maska žádnej překryt navíc mě se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 já bych řekl že to jsou tuning světla. to nebudou kryty! jj, jsou to jiný světla ne překryt Né tuning, ale TUZING. Mě se todle nelíbí na žádným autě, fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zde je pár fotek : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a zadeček : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a zadeček : uf ten je velkýýý hmmm)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no proti gustu zadnej disputat, hlavne at slouzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 jj taky jsem tem seatum nijak nepřišel na chuť ale měl jsem možnost se v tom povozit a 1,6 jela celkem hodně pěkně až jsem byl překvapen... takže přeju hodně spokojenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 JJ SEATY jsou docela super, ale zachraňuje Tě jenom ten stejnej koncern. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 seaty moc nemusím, ale prej motory máj dobrý jen ta životnost karoserie......................ale přeju at slouží a mnoho štastných km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 konečně byl čas tak sem to umyl a nasadil nové kola jina ta maska je origo seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.